BTS Kim Seok Jin kimdir? Kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Güney Koreli ekip BTS'nin sevilen üyeleriyle ilgili BTS Kim Seok Jin kimdir sorusu araştırılmaya başlandı. BTS Kim Seok Jin kaç yaşında ve ne iş yapıyor sorularının yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

BTS grubunun sevilen üyelerinden Kim Seok Jin ayrı bir hayran kitlesine sahip. Güney Koreli grubun dikkat çeken ismi Kim Seok Jin arkadaşlarıyla birlikte kısa sürede dünyada kendisini tanıtmayı başardı. İnsanlar şimdi internette BTS Kim Seok Jin kimdir sorusuyla ilgili araştırma yapmaya başladı. BTS Kim Seok Jin kaç yaşında sorusuyla ilgili merak edilen tüm detayları sizin için araştırdık. Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

BTS KİM SEOK JİN KİMDİR?

Güney Koreli BTS grubunun en sevilen üyeleri arasında Kim Seok Jin yer alıyor. Jin yaptıklarıyla gruptan ayrı bir hayran kitlesinin de dikkatini çekmeyi başarmış durumda. 26 Mayıs tarihinde yayınladıkları cover ve blog yazılarıyla BTS grubu büyük bir popülarite yakaladı. İnsanlar şimdi bu grubun önemli ismi Kim Seok Jin ile ilgili araştırma yapıyor. Peki BTS Kim Seok Jin kimdir? İşte cevabı...

Kim Seok Jin, 04.12.1992 tarihinde dünyaya geldi. Müzik grubundaki görevi vokal ve visualdir. Memleketi Gyeonggi-do Gwacheon'dur. Jin 1.79 cm boy ve 61 kilodur. Eğitimini Konguk Üniversitesi'nde tamamlamıştır. 

Üyeler arasında en iyi Çince konuşabilen, ailesi Seoul’de yaşadığı için kaldıkları yurda en son gelen görünüşü konusunda yüksek özgüvene sahip, oyunculuk eğitimi alan üyedir. Pembe rengini sevdiği için hayranlar ona Pembe Prenses dediler ve bu onun lakabı olarak kaldı. Numaralı lens kullanıyor. Grupta yemek yapmayı sevmesiyle ünlü; fakat üyeler onun yemeklerinin hep birbirine benzediğini söylüyor. Evleneceği kadının iyi yemek yapan birisi olmasını istiyor. Super Mario’dan vazgeçemez, oyun oynamaya bayılır. Dans konusunda diğer üyelerden geride kaldığını kabul etmesine rağmen dansını geliştirmek için çok çalışıyor. ToppDogg üyesi ve eski Bangtan stajyeri Kidoh ile yakın arkadaşlardır.

BTS GRUBU NEDİR?

Açılımı Bangtan Boys ya da Beyond The Scene olan grubun kuruluş süreci daha önceye dayanıyor. Kore'de pop grupları birer proje. Şirketler seçmeleri başlatıyor ve katılan gençler arasından en yetenekli olanlar özel bir eğitim süreciyle gruplara dahil ediliyor. BTS de böyle bir sürecin sonunda 2013'te 'No More Dream' ile çıkış yaptı. 7 kişiden oluşan BTS, kısa sürede Kore'nin en popüler erkek grubuna dönüştü.

Yorumlar