Bruma’ya takip sürüyor! İngiliz takımları…

Galatasaray’ın genç yıldızı Bruma’yı Avrupa devleri yakından takip ediyor.

Galatasaray’ın Portekizli genç yıldızı Bruma, Real Sociedad’da önemli bir gelişim süreci geçirmiş ve sarı kırmızılılara çok daha güçlü dönmüştü. Sezon öncesi kampta dikkatleri üzerine çeken Bruma, lige de iyi başladı. Bruma’yı, Avrupa devleri yakından takip ediyor. Özellikle İngiliz kulüplerinin devre arasında Galatasaray’ın kapısını çalması bekleniyor.

BRUMA’DAKİ GELİŞİM SÜRECİ AVRUPA KULÜPLERİNDE İLGİYİ ARTIRDI

Genç yıldız Bruma’ya Avrupa’nın dev ekiplerinin ilgisi bitmek bilmiyor. Geçen sezonu İspanya’nın Real Sociedad takımında kiralık olarak geçiren Portekizli futbolcu, Cim Bom’a çok daha güçlü ve etkili olarak döndü. Bruma’daki bu gelişim süreci Avrupa kulüplerinin ilgisini çekiyor.

GALATASARAY 25 MİLYON EURO DEĞER BİÇTİ

Bu yaz transfer döneminde Sevilla ve PSV’den resmi teklif alan 21 yaşındaki kanat oyuncusuna gelen teklifleri Galatasaray Yönetimi satmayı reddetmişti. Bazı menajerler tekliflerin 15 milyon Euro seviyesine geldiğini ve transfer için izin talep edildiğini bildirseler de sarı kırmızılı takım daha yüksek fiyatları düşünüyor. Özellikle Arsenal, West Ham, Chelsea ve Tottenham gibi İngiliz kulüplerinin yakından takip ettiği Bruma’ya minimum 25 milyon Euro civarında değer biçilmiş durumda.

DEVRE ARASINDA İNGİLİZLER KAPIYI ÇALABİLİR

Ekonomik olarak rahat olan ve çok yüksek teklifleri bile rahatça sunabilen İngiliz takımlarının devre arasında Galatasaray’ın kapısını resmi bir teklifle çalma ihtimalinin hayli yüksek olduğu belirtiliyor. Sarı-Kırmızılılar, Bruma’nın gitmek istemesi durumunda olası transfer tekliflerine olumlu cevap vermek zorunda kalabilir.

Yorumlar