Bruma için adeta yarış yaşanıyor!

Galatasaray'lıların büyük umut vaad ettiği Bruma için adeta scout yarışı yaşanıyor.

Sarı-kırmızılıların büyük umut vaad ettiği Armindo Bruma konusunda adeta scout yarışı yaşanıyor. Özellikle İngiltere'de premier Lig kulüpleri, Portekizli futbolcunun gelişimini görebilmek adına yakında takibe başladı. 21 yaşındaki yıldızın son lig maçı Arsenal ve Manchester United'ın yetkilileri tarafından izlendi.

WENGER VE MANCHESTER UNİTED TARAFINDAN İZLENDİ

Portekiz basınından alınana bilgiye göre, 21 yaşındaki yıldızın son lig maçı Arsenal Wenger ve Manchester United'ın yetkilileri tarafından izlendi. Arsenal Wenger'in genç oyunculara olan yaklaşımı, Jose Mourinho'nun da vatandaşına olan ilgisi nedeniyle Bruma'yı scout ekipleri çıplak gözle seyretti. Bilgilerin detayında ise Arsenal'in Bruma konusunda çok istekli olduğu vurgulandı.

BRUMA'YI İZLEMEK İÇİN TRİBÜNDE OLACAKLAR

Diğer yandan, 3 Premier Lig kulübü daha farklı bir yöntemle genç oyuncuyu izlemeye çalışıyor. Chelsea, Tottenham ve West Ham'ın Bruma'yı internet üzerinden bir programla takip altına aldıkları kaydedildi. Ayrıca birçok İngiliz kulübünün önümüzdeki karşılamalarda da Bruma'yı stattan izlemek için tribünde yerlerini alacakları ifade edildi.

GALATASARAY KULÜBÜ YENİ SÖZLEŞME HAZIRLIYOR

Öte yandan Galatasaray kulübü, Portekizli yıldız Armindo Bruma için yeni bir sözleşme yapmayı planlıyor. Portekiz basınında yer alan haberlerde Sarı-kırmızılı kulübün 21 yaşındaki yıldız futbolcusunun maaşında iyileştirmeye gideceği ve sözleşmesine 40 milyon euroluk serbest kalma bedeli koyacağı belirtiliyor. Galatasaray ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve yıllık 1.3 milyon euro sabit ücret kazanan Bruma'nın yıllık ücretinin 2 milyon euroya yaklaşacağının belirtildiği haberlerde yeni sözleşmenin süresinin ise 2020 yılına kadar olacağı ifade ediliyor.

Yorumlar