Bolu dağı tüneli istanbul istikameti trafiğe kapatıldı! Ne zaman açılacak ?

TEM yolunun İstanbul istikameti, Bolu Dağı Tüneli'ni de kapsayan Abant ve Kaynaşlı kavşakları arasındaki bölümü, üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 10.10.2016 tarihinde 14 gün boyunca trafiğe kapatıldı.Trafik ne zaman açılacak?

Karayolları ekipleri, TEM Otoyolu'nun Düzce Kaynaşlı ile Bolu Abant kavşakları arasında kalan bölümünde üst yapı iyileştirme ve onarım çalışması başlattı. Çalışma nedeniyle TEM'in Bolu Dağı Tüneli'ni kapsayan İstanbul yönü 10.10.2016 Pazartesi günü ulaşıma kapatıldı. Vatandaşların akıllarındaki sorunun cevabı ise, Karayolları Genel Müdürlüğünden geldi.Yapılan açıklamada TEM'in Bolu Dağı Tüneli'ni kapsayan İstanbul yönü trafiğinin 24.10.2016 Pazartesi günü ulaşıma açılacağı yer alıyor.

24 EKİM'DE ULAŞIMA AÇILACAK

Karayolları ekipleri, Abant Kavşağı'nda İstanbul yönünü dubalarla kapatırken, sürücüler buradan D-100 Karayolu'na yönlendirildi. Yol, 14 gün boyunca ulaşıma kapalı kalacak. İstanbul yönüne giden sürücüler, Abant Kavşağı'ndan D-100 Karayolu'na çıkıp Bolu Dağı'nı indikten sonra Abant Kavşağı'ndan tekrar TEM'e girebilecek. TEM'in İstanbul yönü 24 Ekim'de tamamlanacak çalışmanın ardından tekrar açılacak. D-100 Karayolu'nun Abant Kavşağı girişindeki bölümü de buradan İstanbul yönüne gidecek sürücüler için kapatıldı.

Karayoları Genel Müdürlüğü tarafından Bolu Dağı tünelinin açılış tarihi ile ilglili yapılan açıklama şöyle; 'Anadolu Otoyolu,Bolu Dağı (Tünel içi dahil) Abant Kavşağı-Kaynaşlı Kavşağı arasında yapılacak olan üstyapı ve onarım çalışmaları nedeniyle Abant Kavşağı-Kaynaşlı Kavşağı arası İstanbul yönü trafiğe kapatılmıştır.Ulaşım Abant Kavşağından D-100 Devlet yolundan sağlanmaktadır.'  Abant Kavşağı-Kaynaşlı Kavşağı arası İstanbul yönü 24 Ekim 2016 Pazartesi günü trafiğe açılacaktır.

Yorumlar