Birgül Memiş kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Müge Anlı'ya katılıp yaşadıklarını anlatan kadınla ilgili Birgül Memiş kimdir sorusu araştırılıyor. Birgül Memiş kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

ATV ekranlarında yayınlanan ve karanlık olaylara aydınlatıldığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Birgül Memiş'in anlattıkları izleyicileri dehşete düşürdü. Memiş'in anlattıkları izleyicinin kanını dondurdu. Birgül Memiş 17 yaşındaki bir akrabası tarafından tecavüze uğradığını söyledi. İnsanlar şimdi internette Birgül Memiş kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Birgül Memiş kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

BİRGÜL MEMİŞ KİMDİR?

Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Birgül Memiş katıldı. Memiş çocuğunu görebilmek için Müge Anlı'nın programına geldi. Birgül Memiş 4 yaşındaki çocuğunu görmek istiyor. Birgül, 17 yaşında yakın bir akrabası tarafından tecavüze uğradığını Müge Anlı programda aktardı. Birgül olay anlatırlırken gözyaşlarını tutamadı.

"UYGUNSUZ FOTO İSTEDİ"

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Birgül Memiş, 4 yaşındaki çocuğunu göremediğini söyledi. İlk kocasının 4 yaşındaki çocuğunu alıkoyduğunu belirten Birgül Memiş, Müge Anlı'ya aslında çocuğun babasının başkası olduğunu belirtti.

Ardından Hasan Bey, Birgül Hanım'ın eski eşi Faruk Bey hakkında ilginç iddialarda bulundu ve Faruk Bey'in Birgül Hanım'dan oğlunu göstermesi karşılığında uygunsuz fotoğraf istediğini, Birgül Hanımın da gönderdiğini belirtti. Bu iddia Müge Anlı'yı çileden çıkardı.

Müge Anlı'yı 4 yaşındaki çocuğunu göremediği için çıkan Birgül Memiş, özel hayatını anlatmaya başlayınca stüdyodaki ünlü psikolog Arif Verimli bile şaşkınlık yaşamıştı. 18 yaşında evlenen Birgül Memiş'in biri imam nikahlı 2 koca, bir de sevgili yaptığı öğrenilmişti.

Yorumlar