Bir Zamanlar Çukurova 5. Bölüm fragmanı! 5. Bölümde neler olacak?

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan popüler dizi Bir Zamanlar Çukurava 5. Bölümde neler olacak sorusu izleyici tarafından merak edildi ve aratılmaya başlandı. Peki Bir Zamanlar Çukurova 5. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan dizi Bir Zamanlar Çukurova. bölümü ile izleyiciyi bir kez daha ekrana kilitledi. İlzeyici Bir Zamanlar Çukurova 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunu merak etti. Oyuncu kadrosunda Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek gibi oyuncuların yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova 5.bölümde neler olacak?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 5.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bir tren yolculuğuyla başlayan Adana hikayesi, Züleyha için artık daha da dayanılmaz bir hale geldi. Yılmaz'a ihanet etmektense ölmeyi tercih eden Züleyha, işlerin daha da zorlaştığının farkında! İlk bölümden itibaren herkesi ekran başına kilitleyen dizinin yeni bölümünde, heyecan daha da artıyor. Geçmiş, gün yüzüne çıkarken, mücadele de yeniden başlıyor. Hünkar'ın ihbarıyla yakalanan Yılmaz'ın hapse girmesi, Yaman Çiftliği'nde her şeyi tamamen değiştirdi. Züleyha, Yılmaz'ın hayatına karşılık Demir ile nikah masasına oturacak mı? Yoksa hem kendisi, hem bebeği, hem de Yılmaz için ölümü mü seçecek?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DİZİSİ KONUSU

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Çukurova’nın en büyük ailelerinden Aladağların hikayesi anlatılacaktır. Hünkar Aladağ kocası öldükten sonra çiftliği ve malları tek başına idare etmiştir. Hünkar hanımın tek oğlu ise Demir’dir. Demir hakimeyeti seven bir adamdır ve annesinden işleri devralmak ister; ancak tam bu sırada Demir Züleyha adında bir işçi kıza aşık olur. Züleyha’yı kadını yapmak isteyen Demir Züleyha’nın başka bir adama aşık olduğunu öğrenir. Züleyha ve abisi Yılmaz işçi olarak geldikleri bu bölgede çalışmaya başlar; ancak onlar bir zalimden kaçıp gelmiş ve burada dikkat çekmemek için kardeşiz demişlerdir; aslında Züleyha abisi olarak tanıttığı Demir’e Demir’de Züleyha’ya ölümüne sevdalıdır. Demir Züleyha’yı elde etmek için zorlarken Yılmaz Demir’i öldürmek ve ondan kurtulmak ister ancak bunu başaramaz. Züleyha istemese de Hünkar onu sevdiği adamı öldürtmekle tehdit eder ve Züleyha sevdiği adam yaşasın diye Demir ile evlenmeyi kabul eder.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCU KADROSUNDA KİM KİMDİR?

Oyuncular: Vahide Perçin (Hünkar Yaman), Uğur Güneş (Yılmaz), Murat Ünalmış (Demir Yaman), Hilal Altınbilek (Züleyha), Bülent Polat (Gaffur), Turgay Aydın (Sabahattin), Selin Yeninci (Saniye), Sibel Taşçıoğlu (Şermin), Selin Genç (Gülten), Polen Emre (Fadik), Mustafa Açılan (Veli) ve Serpil Tamur (Haminne)

 

Yorumlar