Bir Umut Yeter 4 Ekim bu akşam var mı? Neden yayınlanmadı?

Bir Umut Yeter 4 Ekim bu akşam var mı sorusu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Bir Umut Yeter 4 Ekim bu akşam var mı? Neden yayınlanmadı? Detaylar Ajanshaber.com'da.

Bir Umut Yeter 4 Ekim bu akşam var mı? Kanal D'de ekranlara gelen Bir Umut Yeter dizisi bu akşam yayınlanmayacak. Bunun üzerine izleyiciler de Bir Umut Yeter neden yayınlanmadı sorusunu merak etti ve araştırmaya başladı. Büyük umutlarla başlayan dizi yayına girdiğinden beri istenen reytingi yakalayamadı. Peki Bir Umut Yeter bitti mi? Kanal D tarafından bu konu ile ilgili açıklama yapıldı. İzleyicinin Bir Umut Yeter neden yayınlanmadı sorusunun cevabı ise yanıt bulmuş oldu.

BİR UMUT YETER NEDEN YAYINLANMADI?

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve büyük umutlarla ekranlara gelen dizi yayın hayatına başladığı günden itibaren istediği reytingi yakalayamadı. Bunun üzerine dizi yayınlanmayınca izleyiciler Bir Umut Yeter dizisi neden yayınlanmadı sorusunu aratmaya başladı. Kanal D tarafından dizi için yeni bir karar alındı. İzleyicinin Bir Umut Yeter 4 Ekim bu akşam var mı sorusu yanıtlanmış oldu.

Kanal D dizi hakkında yeni bir karar aldı. Perşembe akşamı yeni bölümü yayınlanan Bir Umut Yeter dizisi gün değişikliğine gitti. Henüz bir bölüm yayınlanmasına rağmen kanal reytinglerini beğenmedi ve hemen dizinin gününü değiştirdi.

YAYIN GÜNÜ DEĞİŞTİ

Bir Umut Yeter dizisi 4 Ekim perşembe akşamı yayınlanacak diye beklerken dizinin yeni bölümü artık cumartesi akşamları yayınlanacak. Yapımcılığını MF Yapım’ın, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın, senaristliğini Melis Civelek’in üstlendiği, başrollerinde Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre, Hazal Subaşı, Serhat Tutumluer ve Cem Uçan’ın yer aldığı dizi Bir Umut Yeter artık cumartesi akşamları yayınlanacak.

Bir Umut Yeter dizisi istenen başarıyı gösteremedi . Tanıtımlarına gösterilen ilgi kadar dizinin ilk bölümü reyting alamadığı için kanalda gününden kaynaklı olacağını düşünerek dizinin yayın gününde değişikliğe gitti. Cumartesi akşamları yayınlanacak olan Bir Umut Yeter dizisi bu seferde reytinglerde başarı gösteremez ise birkaç bölüm sonra yayından kaldırılabilir. Kanal D yeni dizilere çok fazla şans tanımıyor. Reytinglerde artış sağlamayan dizileri kısa sürede yayından kaldırarak yerine yeni diziler geliyor.

 BİR UMUT YETER DİZİSİ KONUSU

Askerlikten malulen emekli olan Yılmaz, Köyceğiz’in ıssız bir adasında bulunan deniz fenerini kendine sığınak olarak seçtiğinde, yeni ve yalnız bir hayata başladığını düşünüyor olsa da, kısa sürede yanıldığını anlayacaktır.

Hayattan fazla beklentisi olmayan Yılmaz Köyceğiz’de tanıştığı Elif’in yaşam sevincinden öylesine etkilenir ki kısa sürede Elif’in de ısrarı ile iki genç evlenmeye karar verirler. Zaman içinde Elif’in peş peşe yaptığı düşükler evliliklerini sarssa da, hiç beklemedikleri bir zamanda mucizevi şekilde yeni doğmuş bir bebeğin girmesiyle hayatları ters yüz olacaktır.

Yorumlar