Bir Litre Gözyaşı Mahir Tekin kimdir? Mert Yazıcıoğlu kaç yaşında, nereli?

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Bir Litre Gözyaşı dizisi ekranlara gelmek için gün sayıyor. Bir Litre Gözyaşı Mahir Tekin kimdir sorusu aratılmaya başlandı. Dizide Mahir karakterini canlandıracak olan Mert Yazıcıoğlu kaç yaşında ve nereli? Detaylar ve tüm merak edilenler Ajanshaber.com'da.

Kanal D'de izleyici ile buluşmak için gün sayan Bir Litre Gözyaşı dizisi şimdiden oldukça fazla merak edilmeye başlandı. Japonya’nın en iyi dram dizilerinden biri olan İchi Rittoru No Namida dizisinin senaryosunu ve uyarlama hakları alınarak ekranlara taşınacak olan dizide Bir Litre Gözyaşı Mahir Tekin kimdir sorusu aratılmaya başlandı. Başrollerinde Miray Daner ve Mert Yazıcıoğlu'nun olacağı dizi konusu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Mert Yazıcığlu kaç yaşında ve nereli? Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

BİR LİTRE GÖZYAŞI MAHİR KİMDİR?

Yeni yayın döneminde Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak olan dizinin konusu ve oyuncuları merak edildi. Bir Litre Gözyaşı Mahir Tekin kimdir sorusu araştırılmaya başlandı. İzleyiciler dizinin yayınlanmasını merakla bekler oldu. Peki dizide Mahir karakterini canlandıracak olan Mert Yazıcıoğlu kaç yaşında ve nereli?

Mahir Cihan’a aşık olacak üniversiteli bir gençtir. Önceleri Cihan ve Mahir iki arkadaşken sonradan Mahir’in Cihan’a olan aşkı dillere destan olacaktır. Mahir Cihan’ı sağlığında da hastalığında da yalnız bırakmayacak bir adamdır. Mahir mert ve yakışıklı bir gençtir; tuttuğunu koparır. Mahir’i çevresinde herkes gizemli biri olarak tanır; çok dobra bir gençtir bazen en sonda söyleyeceğini en önce söyler; bazı davranışları da saygısızlık olarak görülebilir. Çok asi bir genç

MERT YAZICIOĞLU KİMDİR?

1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Mert Yazıcıoğlu‬⁩ 25 yaşındadır. Türkiye’nin en önemli genç yeteneklerinden olan Mert Yazıcıoğlu‬⁩ Karagül dizisinde hayat verdiği Baran karakteri ile sevilmiş ve tanınmıştır.  Mert Yazıcıoğlu 25 yaşındadır ve İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme fakültesi öğrencisidir. Son olarak “Umuda Kelepçe Vurulmaz” dizisinde rol alan Mert Yazıcıoğlu‬⁩ bu dizide Fırat karakterine hayat vermiştir.

BİR LİTRE GÖZYAŞI DİZİSİ KONUSU

Bir Litre Gözyaşı dizisinde annesi hemşire olan bir kız üniversite sınavı girişinde bir oğlan ile tanışır. Oğlan kızı son anda sınavın yapılacağı okulu yetiştirir. Aslında oğlanın da sınavın yapılacağı okulda sınavı vardır ancak sınava girmekten vazgeçmiştir. Kızı gören oğlan onunla aynı okulda okuyabilmek için sınava girer. İkisi de aynı okulu kazanır ve aynı sınıfa düşer. Sonrasında kızın çaresi olmayan bir omurilik kanserine yakalandığı öğrenilir.

Yorumlar