Bir Litre Gözyaşı Cihan Yürekli kimdir? Miray Daner kaç yaşında, nereli?

Kanal D ekranlarında izleyici buluşmaya gün sayan Bir Litre Gözyaşı Cihan Yürekli kimdir sorusu merak edildi ve aratılmaya başladı. Cihan karakterini canlandıracak olan Miray Daner kaç yaşında ve nereli? Detayları ve tüm merak edilenleri Ajanshaber.com'da bulabilirsiniz.

Kanal D ekranlarına yeni bir soluk getirecek olan Bir Litre Gözyaşı dizisi izleyiciler tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı. İzleyiciler Bir Litre Gözyaşı Cihan Yürekli kimdir?  sorusunu aratmaya başladı. Dizi Japonya’nın en iyi dram dizilerinden biri olan İchi Rittoru No Namida dizisinin senaryosunu ve uyarlama haklarını alarak ekranlara geliyor. Peki dizinin Cihan karakterini canlandıracak olan Miray Daner kaç yaşında ve nereli?

BİR LİTRE GÖZYAŞI CİHAN KİMDİR?

Kanal D'de izleyici ile buluşmaya gün sayan Bir Litre Gözyaşı merakla beklenmeye başladı. Oyuncuları ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken dizi şimdiden favori diziler listesine girmiş durumda. Peki Bir Litre Gözyaşı Cihan Yürekli kimdir? 

Cihan güzelliği ile dikkat çeken üniversiteli bir genç kızdır. Bu zamana kadar eğitim hayatında hep başarıyı yakalamış ve ailesini mutlu etmeyi başarmıştır. Cihan Muzo ve Figen’in sorumluluk sahibi ve gelecek vaad eden kızıdır. Cihan boş zamanlarında babasının pastahanesinde çalışır ve babasına yardım eder. Cihan sonradan beyincik de jenerasyonu hastalığına yakalanır ve hayat onun için kısa süre içinde çekilmez hale gelir. Konuşamaz yürüyemez.

Dizinin konusu ve oyuncularının Kanal D tarafından paylaşılması üzerine Cihan karakterini canlandıracak olan Miray Daner kaç yaşında ve nereli soruları da aratılmaya başlandı. 

MİRAY DANER KİMDİR?

15 Ocak 1999’da İstanbul’da dünyaya gelen Miray Daner 19 yaşındadır. Miray Daner tTürk dizi ve sinema oyuncusu. Oyunculuğa 7 yaşında başlayan Miray Daner ilk olarak Metin Akpınar’ın torununu oynadı. Medcezir dizisinde Bere karakterine hayat veren Miray Daner çok büyük beğeni topladı ve yapımcıların gözdesi oldu. Son olarak ise Vatanım Sensin dizisinde yer alan Miray Daner hayat verdiği Hilal karakteri ile ülkenin en sevilen kadın başrolleri arasında yer aldı. Yurt dışında da tanınan Miray Daner Disney Channel Türkiye’de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde yer almıştır.

Miray Daner dizide başrolü Mehmet Aykaç ile paylaşacak. 

MEHMET AYKAÇ KİMDİR?

Mehmet Aykaç 25 nisan 1992 de Hatay Antakya’da dünyaya gelmiştir ve 26 yaşındadır. Çocuksu görüntüsü bebek yüzünden gelmektedir. 70 Kg olan Mehmet Aykaç 1.75 cm boyundadır. Mehmet Aykaç İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera ve Koro Şarkıcılığı Bölümü mezunudur.  Mehmet Aykaç’ı biz fark etrmeseniz de O Ses Türkiye ile tanıdık ilk olarak orada yarıştş ama elendi. İlk oyunculuk deneyimini ise 2013 yılında Eski Hikaye dizisi ile yaşamıştır. Mehmet Aykaç’ı biz son olarak Kırgın Çiçekler dizisinde hayat verdiği Serkan karakteri ile çok sevdik. Mehmet Aykaç’ın oyunculuğunu da tüm Türkiye taktir etti.

Yorumlar