Bir Litre Gözyaşı bitti mi? Neden final yapıyor?

Bir Litre Gözyaşı bitti mi? Sezona iddialı başlayan diziler arasında olan Bir Litre Gözyaşı neden final yapıyor?

Kore dizisi uyarlamalarından bir tanesi olan ve yayın hayatına iddialı bir başlangıç yapan Bir Litre Gözyaşı neden final yapıyor sorusu merak edildi. Kanal D ekranlarında yayınlamakta olan ve oyuncu kadrosu ile de dikkat çeken dizi izleyicilerden ilgi görmüştü. Peki Bir Litre Gözyaşı neden yok?

BİR LİTRE GÖZYAŞI NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Ekranların sevilen dizileri arasında olma yolunda ilerleyen ve sezona iddialı bir giriş yapan Bir Litre Gözyaşı neden yok merak edildi. İzleyici dizinin yayından kaldırılacağını duyunca şaşırdı. Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizi konusu itibariyle dikkat çekmişti. Peki izleyici tarafından sevilen Bir Litre Gözyaşı neden final yapıyor?

Bir Litre Gözyaşı dizisi reyting kurbanı oldu. Dizi ortalama olarak 3-3,5 reyting alıyordu. Bir Litre Göyaşı dizisi 6.bölüm itibariyle ekranlara veda edecek.

BİR LİTRE GÖZYAŞI KONUSU

Başrollerinde Miray Daner,  Mert Yazıcıoğlu‬⁩ ve Ekin Koç'un olacağı dizi merakla bekleniyor. Dizi Kanal D ekranlarında izleyici ile buluştu. Bir Litre Gözyaşı konusu izleyiciler tarafından merak edildi ve aratıldı. 

Mf Yapım 2018 2019 yeni sezonuna damga vurması beklenen dizisinin kadın başrol oyunculu için son olarak Vatanım Sensin’de Hilal karakteri ile harikalar yaratan Miray Daner ile anlaştı. 

Bir Litre Gözyaşı dizisinde omurilik felci geçirmiş genç bir kızın her türlü zorluğa rağmen hayata nasıl sıkı sıkı tutunduğunu izleyeceğiz. Dram yönü çok kuvvetli olan dizi de Miray Daner Omurilik Felci bir kıza hayat verecek.

 BİR LİTRE GÖZYAŞI OYUNCULARI

 MİRAY DANER (CİHAN)

15 Ocak 1999’da İstanbul’da dünyaya gelen Miray Daner 19 yaşındadır. Miray Daner tTürk dizi ve sinema oyuncusu. Oyunculuğa 7 yaşında başlayan Miray Daner ilk olarak Metin Akpınar’ın torununu oynadı. Medcezir dizisinde Bere karakterine hayat veren Miray Daner çok büyük beğeni topladı ve yapımcıların gözdesi oldu. Son olarak ise Vatanım Sensin dizisinde yer alan Miray Daner hayat verdiği Hilal karakteri ile ülkenin en sevilen kadın başrolleri arasında yer aldı. Yurt dışında da tanınan Miray Daner Disney Channel Türkiye’de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde yer almıştır.

MEHMET AYKAÇ (ALİ)

Mehmet Aykaç 25 nisan 1992 de Hatay Antakya’da dünyaya gelmiştir ve 26 yaşındadır. Çocuksu görüntüsü bebek yüzünden gelmektedir. 70 Kg olan Mehmet Aykaç 1.75 cm boyundadır. Mehmet Aykaç İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera ve Koro Şarkıcılığı Bölümü mezunudur.  Mehmet Aykaç’ı biz fark etrmeseniz de O Ses Türkiye ile tanıdık ilk olarak orada yarıştş ama elendi. İlk oyunculuk deneyimini ise 2013 yılında Eski Hikaye dizisi ile yaşamıştır. Mehmet Aykaç’ı biz son olarak Kırgın Çiçekler dizisinde hayat verdiği Serkan karakteri ile çok sevdik. Mehmet Aykaç’ın oyunculuğunu da tüm Türkiye taktir etti.

MERT YAZICIOĞLU ‬⁩(MAHİR)

1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Mert Yazıcıoğlu‬⁩ 25 yaşındadır. Türkiye’nin en önemli genç yeteneklerinden olan Mert Yazıcıoğlu‬⁩ Karagül dizisinde hayat verdiği Baran karakteri ile sevilmiş ve tanınmıştır.  Mert Yazıcıoğlu 25 yaşındadır ve İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme fakültesi öğrencisidir. Son olarak “Umuda Kelepçe Vurulmaz” dizisinde rol alan Mert Yazıcıoğlu‬⁩ bu dizide Fırat karakterine hayat vermiştir.

Yorumlar