BİM uygun fiyata taşınabilir Sony powerbank satışına başlayacak

BİM uygun fiyata teknolojik ürünler satışına devam ediyor. BİM Aktüel'de yer alan bilgiye göre taşınabilir powerbank satışına başlayacağını duyurdu.

BİM Marketleri Zinciri teknoloji meraklılarının ilgisini çekecek ürünleri satışa sunmaya devam ediyor. Bu haftadaki BİM Aktüelde yer alan bilgiye göre taşınabilir Sony powerbank satışına başlanacak. BİM önceki haftalarda aktüel kampanyalı ürünleri arasına Xiaomi Taşınabilir Şarj Aleti ve Samsung TA20 Hızlı Şarj Aleti gibi ürünler eklemişti. BİM şimdi de şarj odaklı ürünlerin arasına Sony powerbanki ekledi. İnsanlar şimdi BİM Sony taşınabilir şarj aletinin fiyatını merak ediyor. İşte Sony taşınabilir şarj aleti ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar...

BİM SONY TAŞINABİLİR ŞARJ ALETİ NE KADAR OLACAK?

Bim tarafından 12 Haziran Salı günü itibariyle satışa sunulacak olan ürün Sony CP-V10BW/CP-V10BB model taşınabilir şarj aleti olacak. Dahili 10,000 mAh jel polimer pil bulunduran Sony taşınabilir şarj aleti, hızlı şarj için 1,5A çıkış sunuyor.

KORUMA ÖZELLİĞİ İLE GÜVENLİ ŞARJ SAĞLIYOR

Ek olarak, ısınmaya karşı koruma özelliği ile güvenli şarj sağlanıyor. Ayrıca, ürünün şarj olurken aynı zamanda takılı olan cihazı şarj etme özelliğine de sahip olduğunun altını çizelim. Şarj aletinin kutusuna USB kablonun da dahil olduğunun altını çizelim.

POWERBANK ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ?

Mağazaya göre stokları değişkenlik gösterecek şekilde beyaz ve siyah renk seçenekleri bulunacak ürün 75 TL fiyat etiketine sahip olacak. Ürün için belirli kartlara peşin fiyatına 6 taksit seçeneğinin sunulduğunu da belirtelim. Bu ürünü satın almak isteyenlerin 12 Haziran tarihinde mağazaları erken saatlerde ziyaret etmeleri gerekiyor.

POWERBANK NEDİR, NE İŞE YARAR?

Powerbank, Özellikle akıllı cep telefonları ve tabletler başta olmak üzere, mp3 player,fotoğraf makinası vb bir çok şarj edilebilen elektronik cihazı şarj etmenize olanak sağlayan küçük boyutlu şarj cihazıdır.

Günlük hayatımızda yaygın olarak kullanmaya başladığımız akıllı telefon veya tabletlerimizde şarjın tükenmesi şüphesiz ki en sıkıcı durumdur. Powerbank bize elektronik cihazlarımızın şarjı tükenmeden şarj etme imkanı sağlıyor.

Kullanım alanı prizden uzak olduğunuz yerlerde, serviste, okulda, seyahat halinde faydasını en çok göreceğiniz cep telefonu aksesuarıdır. İçinde bulunan elektriği depolayabilen bir pil teknolojisi kullanmaktadır. Cep telefonu pilleri burada vereceğimiz en iyi örnektir. Bu pil akıllı cihazlarımızın pillerine nazaran kapasitesi daha büyük pillerdir. Telefonun şarjı bittiği zaman powerbank devreye giriyor ve depoladığı enerjiyi bir kablo yardımı ile telefona aktarıyor. Teknoloji gelişiyor geliştikçe telefon şarjları biraz daha erken bitiyor. Teknolojinin gelişmesi birçok yönden iyi bunlardan birine örnek vermek gerekirse; olumsuz değerlendirilen bir şeye karşılık yerine daha iyisi gelebiliyor. Bu yönde ilerleyen teknoloji bizlere Power Bank’leri tanıştırıyor.

Yorumlar