Beyaz Show'a yine şok ceza başında dava derdi

Beyaz Show ekranlara startını vermeye hazırlanırken tanıtım fragmanında karşımıza çıkan 'Hayatı Tesbih Yapmışım' şarkısının klibini kullanması sonrasında başına dava derdi açıldı

Tayfun Soydere'ye ait geçmiş seneye damgasını vuran 'Hayatı tesbih yapmışım sallıyormuşum'şarkısı, bu sıralar Beyazıt Öztürk'ün başına bir hayli dert açacağa benzemekte. Ünlü komedyen namı diğer Beyaz, show programı için çekilen klipte izinsiz olarak şarkıyı kullanıdığı için, bestecisinin telif haklarını kullanmasına yol açtı. Ünlü komedyene dava açtı. Kanal D ve Youtube'de izinsi olarak kullanılan şarkı için 50 bin lira maddi, 5 bin lira da manevi tazminat davası açıldığı öğrenildi.

BEYAZ'A ŞOK DAVA

İzinsi eser dağıtma ve yayma, telif hakkı olmadan kullanma suçlarından hakkında dava açılan şarkı ve çekilen klibin akıbeti ne olacak diye beklenmekte. Şarkının sahibi ve MESAM üyesi Tayfun Soydemir, "Programına klip çekip şarkımı izinsiz kullandı, sözlerini değiştirdi" gerekçesiyle ünlü şovmene dava açtı.

BEYAZ SHOW YENİ SEZON

Ekim ayının başlaması hatta ortasına gelmesi sonrasında Beyaz Show'un başlama tarihinin de zamanını sevenleri sormakta. Kanal D ekranlarında yıllara damgasını vuran show programının ilk fragmanının yayınlanması sonrasında, formatındaki değişiklikte dikkat çekti. 20. yılına özel bambaşka bir formata bürünen programda Beyaz sadece son ay stüdyoda çekim yapacağını açıklarken, bol gezmeli bir program olacağı da belirtildi.

BEYAZ SHOW DÜNYAYI GEZECEK

Aylardır titiz bir çalışmayla, yepyeni projesini hayata geçirmeye hazırlanan Beyazıt Öztürk’ün Aralık’a kadar ki programı da belli oldu!

Kanal D’nin fenomen programı Beyaz Show, eşi benzeri görülmemiş bir formatla yeni sezona merhaba diyecek. Yıllardır her hafta Cuma günleri seyircisini stüdyosunda ağırlayan Beyazıt Öztürk, bundan böyle konukları ile birlikte Türkiye ve Avrupa’daki farklı mekanlarda sevenleri ile buluşacak.
Kanal D’den 15 günde bir ekrana gelecek Beyaz Show’un ilk durağı 3 Ekim’de Hannover’de olacak.
Kasım ayında Türkiye’nin kanalı Kanal D’de ekrana gelecek olan Beyaz Show’un çekim takvimi ise şöyle;

3 Ekim: Hannover

7 Ekim: Azerbaycan

14 Ekim: Düsseldorf

15 Ekim: Viyana

21 Ekim: Antwerp

23 Ekim: Berlin

29 Ekim: Melbourne

30 Ekim: Sidney

9 Aralık: Zürih

11 Aralık: Stuttgart

Yorumlar