Beyaz Show yeni sezon da farklı bir tarz ile ekranlarda

Beyaz Show fenomenlerini sevindirecek bir haber geldi. Yeni sezonda Beyaz Show farklı bir program tarzı ile ekranlarda olacak.

Yıllardır ekranların vazgeçilmez programlarından biri olan ve Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile ekrana gelen Beyaz Show yeni sezon için bomba gibi geliyor. Cuma akşamlarının en renkli programlarından biri olan Beyaz Show'un hazırlıkları sürüyor. Adeta fenomen haline gelen showun bu sene 20. yılı olmasından dolayı birçok sürpriz de beraberinde geliyor. Bu kez bambaşka bir formatta sadece Türkiye'de değil yurtdışındaki hayranları ile de buluşacak olan Beyazıt Öztürk daha önce programın devam edip etmeyeceğine dair "Tabii ki devam edeceğim. Ama 20’nci sene olduğu için biraz değişiklik yapalım, biraz Avrupa’daki seyircilerimizi ekrana taşıyalım istedik. Ekip olduğu gibi benimle dolaşıyor. 15 günde bir ünlü konuklarımız olacak. Türkiye’de de çekimler yapacağız. İlleri dolaşacağız. Onlar da yayınlanacak. Sezonun son bir ayında da canlı olarak stüdyoda olacağız. Bil istedim." şeklinde açıklama yaptığı belirtiliyor. Yeni sezonu merakla beklenen programın çekim yapılacağı bazı yerler ise belli oldu. 

BEYAZ SHOW BU KEZ ÇOK FARKLI

Türkiye'de ki şovunu dünyaya taşımaya hazırlanan Beyaz Show'un bugüne kadar benzeri görülmemiş bir formatla ekranlarda olacağı açıklandı. Yıllar boyunca seyircilerini ve konuklarını stüdyoda ağırlayan ünlü şovmen bu kez hem Avrupa hem de Türkiye'de birçok farklı iller de bulunacak. Cuma günlerinin en eğlenceli programlarından biri olan Beyaz Show uzun bir aradan sonra yepyeni projesi ve konukları ile izleyici karşısına çıkacak.

YENİ SEZON YENİ HEYECAN

Farklı mekanlarda izleyici ile bir araya gelecek olan Beyazıt Öztürk ilk olarak Avrupa'dan başlayacak ve 3 Ekim'de Hannover ardından 7 Ekim'de Azerbaycan'da olacak. Bugüne kadar Kalomira, Julio Iglesias, Belinda Carlisle, Kerim Abdülcabbar, Carmen Electra, Megan Fox, Karolina Kurkova, Josh Holloway, Nayer, Alexandra Stan, Sofia Nizharadze gibi birbirinden ünlü isimleri ağırlayan Beyaz Show Kasım Ayı'nda Kanal D'de ekrana gelecek. İlk olarak 1996 yılında yayınlanmaya başlayan program 2000 yılında Star Tv'ye geçmiş bir sezon yayınlandıktan sonra 2001 yılında tekrar Kanal D'ye geçmiştir. 

PROGRAMIN ÇEKİLECEĞİ YERLER

3 Ekim: Hannover
7 Ekim: Azerbaycan
14 Ekim: Düsseldorf
15 Ekim: Viyana
21 Ekim: Antwerp
23 Ekim: Berlin
29 Ekim: Melbourne
30 Ekim: Sidney
9 Aralık: Zürih
11 Aralık: Stuttgart

 BEYAZ SHOW ÇOK YAKINDA

 

Yorumlar