Beşiktaş'tan son dakikada altın vuruş!

Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'ya misafir olan Beşiktaş uzatmalarda bulduğu golle Portekiz'den bir puanla ayrıldı.

Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'ya misafir olan Beşiktaş uzatmalarda bulduğu golle Portekiz'den bir puanla ayrıldı. Beşiktaş'ın golünü Benfica'dan kiralık olarak gelen Talisca kaydetti.

BEŞİKTAŞ PUANLA BAŞLADI

Siyah-beyazlılar, 6 sezon sonra gruplarda mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi macerasına 1 puanla başladı.

Estadio de Luz'da Benfica'nın konuğu olduğu maçta 12. dakikada Cervi'nin golüyle 1-0 geriye düşen Beşiktaş, Anderson Talisca'nın 90+3'teki muhteşem frikik golüyle altın değerinde 1 puanı hanesine yazdırdı.

Beşiktaş, gruptaki ikinci maçında Dinamo Kiev ile Vodafone Arena'da karşı karşıya gelecek.

BENFICA 1 - 1 BEŞİKTAŞ

Hakem düdüğü çaldı ve maç 1-1 sona erdi.

SADECE 250 BİLET SATILDI

Beşiktaşlı taraftarlar için ayrılan 1500 biletten sadece 250 adet bilet satılması yöneticileri şaşırttı. Asbaşkan Umut Güner "İlk kez yırt dışında bir maçımıza bu kadar az seyirci geldi. İngiltere, Hollanda, Avusturya ve Almanya'dan gelen taraftar gruplarına teşekkür ediyorum. Sanırım Kurban bayramı nedeniyle düşüş yaşandı" dedi.

FABRICIO VE CENK TOSUN KULÜBEDE

Süper Ligde Karabükspor ile yapılan karşılaşmada yer alan Fabricio ve gol atan Cenk Tosun'un Benfica karşılaşmasında kulübede oturması taraftarlar arasında şok etkisi yarattı. Bazı taraftarlar ısınma hareketlerinde Fabricio'ya büyük ilgi gösterirken Cenk Tosun ise yakın çevresine "Hocçamın bildiği vardır. Saygı duyarım. Ne zamang örev verilirse oynarım" yorumunu yaptı.

GÖKHAN GÖNÜL MUAMMASI

Beşiktaşlı taraftarlar Karabükspor ile yapılan Süper Lig maçında süper performans gösteren Gökhan Gönül'ün ilk 11'de olmamasına şaşırdı. Gökhan Gönül ise oynamak için hazır olduğunu ve takımın patronunun Güneş olduğunu belirterek her zaman görev beklediğini söyledi.

Yorumlar