Beşiktaş’ta 2 bin 483 gün sonra ilk!

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda yarın Dinamo Kiev’i konuk edecek Beşiktaş, 2 bin 483 gün sonra Dolmabahçe’de Şampiyonlar Ligi maçı oynayacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda yarın Dinamo Kiev’i konuk edecek Beşiktaş, 2 bin 483 gün sonra Dolmabahçe’de Şampiyonlar Ligi maçı oynayacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda Beşiktaş yarın grupta çok önemli bir maça çıkacak. Siyah beyazlı takım 2 bin 483 gün sonra Dolmabahçe’de Şampiyonlar Ligi maçı oynayacak. Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımıyla yarın oynayacağı karşılaşmaya ev sahipliği yapacak Vodafone Arena, tarihi günlerinden birini daha yaşayacak.

VODAFONE ARENA KISA SÜREDE TARİHİ ANLARA SAHNE OLDU

Siyah-beyazlı takımın Dolmabahçe’deki yeni stadı, Avrupa kupalarındaki ilk ev sahipliğini futbolun en büyük organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’ndeki bir maçla gerçekleştirecek. Spor Toto Süper Lig’de geçen sezon Beşiktaş ile Bursaspor arasında 11 Nisan’da oynanan karşılaşmayla hizmete giren Vodafone Arena, kısa sürede tarihi anlara sahne oldu.

DOLMABAHÇE’DEKİ SON ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI CSKA MOSKOVA İLE OYNANMIŞTI

Dolmabahçe’de 2 bin 483 gün sonra Şampiyonlar Ligi maçı oynanacak. Beşiktaş, Dolmabahçe’deki son Şampiyonlar Ligi mücadelesini 8 Aralık 2009’da Rusya’nın CSKA Moskova ekibi karşısında verdi. BJK İnönü Stadı’ndaki mücadelede siyah-beyazlı takım rakibine 2-1 mağlup olmuştu.

VODAFONE ARENA’DA 6 KARŞILAŞMADA 19 GOL

Vodafone Arena’da şu ana dek oynanan maçlarda yerlerini alan taraftarlar, gollü karşılaşmalar izleme fırsatı buldu. Beşiktaşlı taraftarlar, stadın hizmete girdiği ilk günden itibaren birçok kez gol sevinci yaşadı. Siyah-beyazlı takım, Vodafone Arena’da yaptığı 6 maçta 19 gol attı. Beşiktaş, Dolmabahçe’deki bu 6 karşılaşmada 3,1 gol ortalaması yakaladı.

Yorumlar