Beşiktaşlı yıldız Galatasaray'a gidiyor!

Galatasaray, Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Tolgay Arslan ile ilgileniyor. İddiaya göre Sarı-kırmızılı yönetim, gurbetçi oyuncu için Beşiktaş yönetiminin nabzını yoklayacak. Tolgay'ın olası bir transfere sıcak baktığı belirtildi.

Galatasaray, Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Tolgay Arslan ile ilgileniyor. Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş'la sözleşme yenilemeden önce de gündeme gelen Tolgay Arslan, Siyah-Beyazlı ekipte kadro dışı kalınca tekrar Cim Bom'un radarına girdi.

Teknik patron Fatih Terim'in talebi sonrası, 28 yaşındaki orta saha oyuncusu için harekete geçiliyor. Galatasaray Yönetimi, Beşiktaş Yönetimi ile bir görüşme yapıp nabız yoklayacak. Yıldız futbolcunun ligin ikinci yarısında kiralanması veya uygun bir bonservis bedeli karşılığında satın alınması konusunda, bir teklif iletilecek.

TOLGAY DA İSTİYOR AMA...

Tolgay Arslan cephesinin, Galatasaray transferine sıcak baktığı biliniyor. Ancak oyuncunun 2022 yılına kadar mukavelesinin olması sebebiyle, Beşiktaş Yönetimi'nin tavrı, bu girişimde belirleyici rol oynayacak.

GALATASARAYLIYIM DEMİŞTİ

Almanya'da doğan ve yetişen Tolgay Arslan, Hamburg forması giyerken verdiği bir röportajda küçükken Galatasaraylı olduğunu söylemişti.

Yorumlar