Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi macerası başlıyor

Geçen sezonu şampiyon olarak bitiren Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda ilk maçını salı günü Benfica ile deplasmanda oynayacak.

AjansHaber/ÖZEL

Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi macerası Benfica deplasmanında başlayacak. B Grubu’nda Benfica, Napoli ve Dinamo Kiev ile birlikte yer alan siyah beyazlılarda amaç Devler Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmak.

Beşiktaş’ın Benfica karşısına 4-2-3-1 düzeniyle çıkması bekleniyor. Şenol Güneş’in kalede yine Tolga Zengin’i oynatması beklenirken defansın sağında Gökhan Gönül, solunda Adriano’nun başlaması bekleniyor. Stoper pozisyonunda Marcelo’nun forması kesinleşirken Tosic ya da Rhodolfo’dan biri de forma şansı bulacak.

Orta alanın ortasında Atiba, Oğuzhan ve Talisca’nın ilk 11’de başlaması bekleniyor. Sağ kanatta Quaresma’nın oynaması beklenirken solda Olcay Şahan ya da Caner Erkin forma giyecek. Forvette ise Vincent Aboubakar’ın 11’de başlaması bekleniyor.

KRİTİK MAÇ SALI GÜNÜ 21:45’TE

Benfica ile Beşiktaş salı günü Portekiz’in başkenti Lizbon’daki Estádio da Luz stadyumunda 21:45’te karşılaşacak.

TALISCA ESKİ TAKIMINA KARŞI

Beşiktaş’ın Benfica’dan 2 yıllığına kiraladığı Anderson Talisca forma şansı bulması halinde eski takımına karşı mücadele edecek.

YENİ TRANSFERLER ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE BOY GÖSTERECEK

Beşiktaş’ın yeni transferleri Vincent Aboubakar, Caner Erkin, Gökhan İnler, Gökhan Gönül, Fabricio, Adriano ve Atınç Nukan Şampiyonlar Ligi’nde teknik direktör Şenol Güneş’ten forma şansı bekleyecek.

Temsilcimiz Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki maç takvimi ise şöyle;

13 Eylül 2016 Benfica-Beşiktaş

28 Eylül 2016 Beşiktaş-Dinamo Kiev

19 Ekim 2016 Napoli-Beşiktaş

4 Kasım 2016 Beşiktaş-Napoli

23 Kasım 2016 Beşiktaş-Benfica

6 Aralık 2016 Dinamo Kiev-Beşiktaş

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar