Beşiktaş’ın Akhisar fobisi bitecek mi?

Spor Toto Süper Lig’in 4.haftasında Akhisar Belediyespor - Beşiktaş yarın akşam Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 20:00'de karşılaşacak.

Spor Toto Süper Lig’in 4.haftasında Akhisar Belediyespor - Beşiktaş yarın akşam Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 20:00'de karşılaşacak.

Spor Toto Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda da Benfica ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş ligin 4.haftasında Akhisar Belediyespor'u yenmek ve ligte de yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Ege ekibinin karşısına oldukça moralli çıkacak olan Siyah Beyazlılar, Akhisar deplasmanında galip gelememe şansızlığını da bu maçta kırmak için mücadele edecek.

ŞENOL GÜNEŞ YİNE ROTASYON YAPACAK

Geçen haftaki K.Karabükspor ve Şampiyonlar Ligindeki Benfica maçlarına iki farklı kadro ile çıkan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş elindeki geniş kadronun avantajını Akhisar karşısında da kullanacak.

Karabükspor maçının ardından Benfica maçına 7 oyuncu birden değiştirerek çıkan tecrübeli hoca Akhisar karşısına da bir çok oyuncuda rotasyon uygulayacak.

BENFICA MAÇINDA SAKATLANAN OĞUZHAN RİSKE EDİLMEYECEK

Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor karşısında tek eksiği Oğuzhan Özyakup olacak. Benfica maçının ilk yarısında sol ayak bileği burkulan ve tedavisi devam eden Oğuzhan'ın Akhisar karşısında riske edilmesi beklenmiyor.Dün akşam yapılan antrenmanın kondisyon bölümünde takımla çalışan Oğuzhan taktik çalışmada yer almadı ve bireysel antrenör eşliğinde koşu ve güçlenme çalışması yaptı.

İKİ TAKIM ARASINDA ZORLU MAÇLAR DİKKAT ÇEKİYOR

Beşiktaş Akhisar Belediyespor ile Süper Lig de 9.kez karşı karşıya gelecek

Süper Ligde 5.sezonunu geçiren Ege temsilcisi ile bu güne kadar 8 kez karşılaşan Siyah Beyazlılar bu maçlarda 3 galibiyet 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

Yorumlar