'Beşiktaş'a güveniyorum! Rakibin sorun yaşaması...'

Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında Benfica ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş, yarın Vodafone Arena’da Dinamo Kiev’i ağırlayacak. Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmak isteyen Beşiktaş, galibiyete odaklandı.

Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda Benfica, Dinamo Kiev ve Napoli ile eşleşmişti. Grubun ilk maçında Benfica deplasmanında Anderson Talisca’nın son dakikada attığı golle 1-1 berabere kalan siyah beyazlılar ikinci maçta Dinamo Kiev’i Vodafone Arena’da konuk edecek.

Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki Beşiktaş-Dinamo Kiev karşılaşmasının öncesindeki havayı AjansHaber’e değerlendiren spor yorumcusu Osman Tanburacı, Beşiktaş’a güvendiğini ve rakibini yenebilecek güçte gördüğünü söyledi. Tanburacı, rakip takımın sorunları olmasının Beşiktaş’a bir avantaj getirmeyeceğini belirterek ‘Ben rakibin karışık olmasına değil, Beşiktaş’a güveniyorum. Beşiktaş iyi bir takım olduğu için güven veriyor.  Şenol Güneş hangi futbolcusunu oynatırsa oynatsın, hangi 11’le çıkarsa çıksın, Beşiktaş rakibi yenecek güçtedir’ dedi.

Spor yorumcusu Osman Tanburacı, kritik maç öncesindeki havayı AjansHaber’e değerlendirdi:

Beşiktaş’a değil Dinamo Kiev, hangi takımla oynarsa oynasın güveniyorum, o güveni bana verdi. Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında Benfica deplasmanına giderken herkesin söylediği ‘1 puana razı mısın? 1 puanı alacağını bilsen sahaya çıkmaz mısın?’ gibi sözlere ben asla inanmıyorum. Beşiktaş deplasmanda ya da Vodafone Arena’da gruptaki bütün takımları yenebilecek güçte bir takım.

‘BEŞİKTAŞ’A VE ÇARŞI’YA GÜVENİYORUM’

Beşiktaş gruptaki rakiplerini yenebileceğinin ispatını da yaptı. Beşiktaş’a güveniyorum ve maçın Vodafone Arena’da olması nedeniyle Çarşı’ya ayrıca güveniyorum.

‘RAKİBİN SORUN YAŞAMASI BEŞİKTAŞ’A AVANTAJ SAĞLAMAZ’

‘Rakip takım sorunlar yaşıyor’ cümlesi çok fazla kullanılıyor. Rakip takımın sorun yaşaması Beşiktaş’a bir avantaj değildir. Rakiplerin başka oyuncuları da vardır, onlar kolektif futbol oynayan ekiplerdir. Bu laflar mahalle baskısından başka bir şey değildir.

‘ŞENOL GÜNEŞ HANGİ 11’LE ÇIKARSA ÇIKSIN RAKİBİNİ YENECEK GÜÇTE’

Ben rakibin karışık olmasına değil, Beşiktaş’a güveniyorum. Beşiktaş iyi bir takım olduğu için güven veriyor.  Şenol Güneş hangi futbolcusunu oynatırsa oynatsın, hangi 11’le çıkarsa çıksın, Beşiktaş rakibi yenecek güçtedir.

‘BEŞİKTAŞ GRUPTAN BİRİNCİ OLARAK ÇIKABİLİR’

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde Benfica, Napoli ve Dinamo Kiev ile aynı grupta bulunuyor. Beşiktaş’ın gruptan birinci olarak çıkabileceğini düşünüyorum.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar