Beşiktaş taraftarını yıkan ölüm haberi geldi!

Beşiktaş-Galatasaray derbisini restoranda izleyen 4 kişi çıkan kavga sonucunda yaralandı. Beşiktaş taraftarı olan Mehmet Tutulkan, restoran sahibi ve yakınındakiler tarafından kafasına demir çubukla vurulmasının ardından ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Bir haftadır tedavi gördüğü hastanede maalesef hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz Pazar günü Maltepe Küçükyalı’da bulunan bir restoranda meydana gelen olayda Mehmet Tutulkan ve 3 arkadaşı, derbi maçını izlemek için geldi. Beşiktaşın gol atması ile sevinmesinin ardından restoranda tartışma çıktı. İki grup arasında önce sözlü tartışması başlaması ile diğer kişilerin araya girmesi ile ortam yumuşadı. Ancak maçın bitiminden sonra restorandan ayrılan Mehmet Tutulkan ve arkadaşları, restoranın kapısının önünde saldırıya uğradı.

İddiaya göre restoran sahibi ve yanındakiler Mehmet Tutulkan ve 3 arkadaşına saldırmaya başladı. Mehmet Tutulkan restoran önündeki demir çubuğu alarak kendisini korumaya çalışırken, elindeki çubuğu alan kişiler, Mehmet Tutulkan’ı başına defalarca vurdular.

Derbi olayında 4 kişi yaralanınca Fatih Sultan Mehmet Hastanesi’ne kaldırıldı. Başından ağır bir şekilde yaralanan Mehmet Tutulkan ise 5 gündür yaşam mücadelesini kaybetti. Mehmet Tutulkan’ın cenazesi ise Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

MEHMET TUTULKAN TOPRAĞA VERİLDİ

Mehmet Tutulkan cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin ardından Altıntepe Kılavuz Çayırı camisine getirildi. Eşi Arife Hanım tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı dökerken, annesi Yeter Hanım oğlunun fotoğrafına sarılarak gözyaşlarına hakim olamadı. Taziyeleri kabul eden baba Metin Tutulkan’ın ise ayakta güç durdu. Burada kılınan cenaze namazının ardından Maltepe Başıbüyük mezarlığında toprağa verildi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMADA BİR KİŞİ TUTUKLANDI

Olay sonrası ise güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri olayla ilgili 3 kişiye gözaltına aldı. 3 kişiden restoran sahibi olan Serhan A. savcılığa sevk edilerek Maltepe ceza evine gönderildi. Polisin olayla ilgili soruşturması halen devam ediyor.

Yorumlar