Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde iddialı kadro istiyor!

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak bitiren Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi için iddialı kadro oluşturmak için kolları sıvadı. İşte Beşiktaş'ın gündemindeki yıldız isimler...

AjansHaber/ÖZEL

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğu kazanan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde oynama hakkı elde etti. Beşiktaş, 6 yıllık aranın ardından devler ligi arenasına geri dönecek. Şampiyonlar Ligi’nde ilk hedef olarak gruplardan çıkmayı koyan Beşiktaş’ta gündemin 1 numaralı maddesi transfer.

BOYKO GİDERSE KALECİ TRANSFERİ YAPILACAK

Beşiktaş’ta devre arasında transfer edilen Ukraynalı kaleci Denys Boyko’nun durumu belirsizliğini koruyor. Beklentileri karşılayamayan ve genelde yedek oturan Boyko, ilk 11’de forma giymek istiyor. Denys Boyko’nun ayrılması durumunda Beşiktaş, 1 kaleci transferi yapacak. Kaleci transferinde son yıllarda sürekli Beşiktaş’ın gündeminde olan David Ospina, ilk aday olarak öne çıkıyor. Arsenal’de yedek kalan Ospina, Beşiktaş’a transferine sıcak bakıyor. Taraftarın da sosyal medya üzerinden mesaj yağmuruna tuttuğu Ospina, Boyko ayrılırsa Beşiktaş’ın yeni kalecisi olabilir.

DEFANSIN HER BÖLGESİNE TRANSFER OLACAK

Beşiktaş geçtiğimiz sezon en çok sıkıntıyı defansta çekti. Ersan Gülüm, Rhodolfo, Tosic, Pedro Franco ve Milosevic stoperleriyle sezona başlayan Beşiktaş’ta Ersan Çin’e transfer oldu. Pedro Franco ve Milosevic de farklı takımlara kiralandı. Devre arasında Getafe’den Alexis Delgado, Hannover’den Marcelo’yu transfer eden Beşiktaş, Rhodolfo’nun sakatlanıp sezonu kapatmasıyla büyük sıkıntı yaşadı.

MARCELO’NUN BONSERVİSİ ALINACAK, ALEXIS İLE VEDALAŞILACAK

Şampiyonlar Ligi’ne sağlam bir defans hattıyla girmek isteyen Beşiktaş’ta en az 2 stoper, 1 sağ bek ve 1 sol bek transferi yapılması bekleniyor. Devre arasında Hannover’den kiralanan Marcelo’nun performansından memnun kalan teknik heyet, Brezilyalı oyuncunun bonservisini alacak. Getafe’den gelen Alexis Delgado’nun ise takımdan ayrılması bekleniyor. Defansın sağında sözleşmesi sona eren Serdar Kurtuluş takımdan ayrılınca bu pozisyonda oynayabilen tek oyuncu Andreas Beck kalıyor. Beşiktaş’ın bir sağ bek transferi de söz konusu olabilir. Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül’ün ismi uzun süredir Beşiktaş ile anılıyor.

STOPERDE HEDEF BÜYÜK

Beşiktaş’ta sol bek pozisyonunda forma giyen İsmail Köybaşı’nın yanına bir sol bek transferi de gündeme gelebilir. Beşiktaş’ın stoper öncelikleri ise Liverpool’dan Martin Skrtel, Torino’dan Kamil Glik ve Milan’dan Zapata.

FORVET TRANSFERİ GOMEZ’E BAĞLI

Beşiktaş’ta defans haricinde hücum bölgesine genç isimler alınabilir. Forvette geçen sezonun gol kralı Mario Gomez’in takımda tutulması için seferberlik ilan edildi. Gomez, yaptığı açıklamalarda kalmaya yakın olduğunu belirtse de durumu belirsizliğini koruyor. Gomez’in takımdan ayrılması durumunda Beşiktaş’ın forvet adayları; Falcao, Wilfred Bony, Edin Dzeko ve Doumbia.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar