Beşiktaş dünya yıldızı için 5 milyon euro teklif etti

Siyah-beyazlılar Dünya yıldızı Fellaini'ye 5 milyon euro teklif edecek.

Beşiktaş, Manchester United'dan ayrılan Fellaini'ye yıllık 5 milyon euro teklif edecek. Dünya Kupası'na giden Belçika'nın kadrosunda bulunan yıldız orta sahaya PSG ve Milan da talip oldu.

BEŞİKTAŞ'TAN TRANSFER ATAKLARI

İki yıldır kiralık olarak kadrosunda tuttuğu Anderson Talisca'yla yollarını ayıran Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızın alternatifini Almanya'da bulduğu iddia edildi. Toro.it adlı internet sitesinin ulaştığı bilgilere göre Siyah-Beyazlı yönetim, Eintracht Frankfurt'un 20 yaşındaki 10 numarası Aymen Barkok ile yakından ilgileniyor. Sitenin haberine göre Serie A devlerinden Torino'nun da hedefi olan Fas asıllı Alman oyuncuya Kara Kartal da talip oldu.

Gelecek sezona iddialı bir kadroyla girmenin hesaplarını yapan ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) güçlü ekiplerinden Roma'nın başarılı savunma oyuncusu Juan Jesus için harekete geçti. Fanatik'in haberine göre siyah beyazlı ekibin asbaşkanı Umut Güner, transfer için Roma Sportif Direktörü Monchi'yle görüştü. Güner, İtalyan ekibine satın alma opsiyonlu kiralama önerisinde bulundu.

DANİEL STURRİDGE SÜRPRİZİ

Beşiktaş'ta golcü adayları arasında yer alan Daniel Sturridge ve Origi için Kloop'un vereceği karar bekleniyor. Beşiktaş yönetimi hem Divock Origi hem de Daniel Sturrigde için Liverpool’un transfer politikasını bekliyor. Jürgen Klopp Lyon’dan Nabil Fikir veya Leipzig’ten Timo Werner’den birisini istiyor. Bu isimlerden birisinin alınması durumunda Daniel Sturridge satışa çıkarılacak. Divock Origi’nin kaderini ise Dominic Solanke ve Danny Ings’in takımda kalıp kalmayacağı netleştirecek. Öte yandan İngiliz basını Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Liverpool'dan Daniel Sturridge'le iki kez görüştüğünü yazdı.

NEGREDO SUNULAN TEKLİFLERE SICAK BAKMIYOR

Meksika temsilcisi Toluca, tecrübeli forvete yıllık 1.5 milyon euro'dan 3 yıllık kontrat önerdi. Negredo ise "Ben o parayı Beşiktaş'tan 1 yılda kazanıyorum" diyerek reddetti. 32 yaşındaki golcü Toluca'ya sezon sonu için randevu verdi.

Yorumlar