Bekir Pakdemirli kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Yeni kabinede yer alan isimle ilgili Bekir Pakdemirli kimdir sorusu merak ediliyor. Bekir Pakdemirli kaç yaşında ve nereli sorusunun cevabı Ajanshaber.com'da.

Bugün saat 21.30'da yeni kabinede yer alacak isimler açıkladı. Şimdi birçok insan kabinede yer alan isimleri merak etmeye başladı. Yeni kabinede yer alacak isimler günlerdir kulislerde konuşulmaya devam ediyordu. Kabinede yer alan isimler belli oldu. İnsanlar bu sebeple Bekir Pakdemirli kimdir sorusunu sıkça sormaya başladı. Ajans Haber ekibi olarak sizler için detaylı bir derlemek yaptık. Bekir Pakdemirli kaç yaşında ve Bekir Pakdemirli nereli sorularının yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Detaylar Ajanshaber.com'da.

BEKİR PAKDEMİRLİ KİMDİR?

Bu akşam saat 21.30'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeni kabine açıklandı. Yeni kabinede yer alan isimler vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Bu sebeple Bekir Pakdemirli kimdir sorusu merak ediliyor. İşte detaylar...

Bekir Pakdemirli, 1973 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Merhum Türk siyasetçi Ekrem Pakdemirli‘nin oğlu olan Dr. Bekir Pakdemirli Bilkent Üniversitesi, İşletme Fakültesinden mezunu.

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. ve Albaraka Türk Katılım Bankası Yönetim Kurulu Üyeliği’ni sürdürmekte olan Pakdemirli, aynı zamanda BİM marketlerinin de üyelerinden biri.

Başkent Üniversitesinde İşletme Yüksek Lisans ve Celal Bayar Üniversitesinde İktisat doktora çalışmalarını tamamlayan Bekir Pakdemirli, gıda, bilgisayar ve otomotiv alanında çeşitli şirketlerin kuruluşunda bulunmuş ve yöneticiliğini yapmıştır. Bunun yanı sıra kariyeri süresince Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşunda yer alan bir seramik firması ve halka açık bir gıda firmasının Genel Müdürlük görevlerini üstlenmiştir. McCain Foods‘da üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunmuş, halen McCain şirketi ile danışmanlık ilişkileri devam etmektedir.

ERDOĞAN'DAN İLK GÜNDE İLK MESAJLAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Külliyesi'nde göreve başlama töreninde çarpıcı mesajlar verdi. 'Başkan' sıfatı ile ilk konuşmasını yapan Erdoğan, ''Sadece bize oy verenlerin değil, 81 milyonun tamamının Cumhurbaşkanı olduğumuzun bilinciyle milletimize layık olmaya çalışacağız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi zorlama değil tarihin bizi yönlendirdiği tercihtir. Millet görevini yaptı sıra bizde'' dedi. Reform mesajı veren Cumhurbaşkanı 'ötekileştirmenin artık geride kaldığını' da söyledi.

Cumhurbaşkanı Erodğan Beştepe Külliyesi'nde düzenlenen ve 50 ülke liderinin katıldığı göreve başlama törenindeki konuşmasına "İlk Cumhurbaşkanlığı görevim için adaylığımı açıkladığım günkü gibi rabbime yalvarıyorum" diyerek dua ile başladı. Erdoğan "24 Haziran’da bizi seçti. Sadece bize oy verenlerin değil, 81 milyonun tamamının cumhurbaşkanı olduğumuzun bilinciyle milletimize layık olmaya çalışacağız. Bugün yeni bir başlangıç yapıyoruz. Yeni dönemi yine, reform ve bu reformlarla birlikte de yenilenmenin adımlarını kabinemizle birlikte inşallah atacağız" dedi.

Yorumlar