Başkan’dan yıldızlara sürpriz!

Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda Benfica ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaşlı futbolculara Başkan Fikret Orman prim sürprizi yaptı.

Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda Benfica ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaşlı futbolculara Başkan Fikret Orman prim sürprizi yaptı. Normal şartlarda sadece galibiyete prim vermeyi düşünen Orman ve kurmayları, ‘Bize 500 bin Euro kazandırdılar’ diyerek 20'şer bin lira dağıtma kararı aldı.

FİKRET ORMAN’DAN FUTBOLCULARA JEST

UEFA Şampiyonlar Ligi yoluna B Grubu’nda Benfica deplasmanında başlayan Beşiktaş, Anderson Talisca’nın son dakikada attığı golle maçtan 1-1’lik eşitlikle ayrılmıştı. Skor ve oyundan memnun kalan Başkan Fikret Orman’dan futbolculara jest geldi.

20’ŞER BİN LİRA PRİM!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetimi Benfica karşısında alınan beraberlik sonrası kazanılan 500 bin Euro'nun bir kısmının oyunculara dağıtılması kararını aldı. Normal şartlarda beraberliğe prim dağıtmayı düşünmeyen ve galip gelinmesi halinde 50'şer bin lira vermeyi planlayan Beşiktaş yönetimi, son dakikada gelen ve bir hayli önemli olan 1 puan nedeniyle oyunculara 20'şer bin lira ödeyecek.

‘OYUNCULAR DA BUNDAN FAYDALANMALI’

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yöneticilerin Portekiz'den dönerken uçakta ‘UEFA'dan 500 bin Euro gelecek, oyuncular da bundan faydalanmalı’ dediği belirtildi.

ŞENOL GÜNEŞ VE FUTBOLCULAR DA MEMNUN KALDI

Beşiktaş yönetiminin bu jesti futbolcular arasında da sevinçle karşılandı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de, bu sürprizden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Öte yandan primlerin UEFA'dan gelecek olan 500 bin Euro'nun kulüp hesabına geçmesinin ardından futbolculara dağıtılacağı kaydedildi.

Yorumlar