Bakanlar Kurulu Erdoğan başkanlığında toplanacak

Bakanlar Kurulu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yarın saat 11.00'de, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak.

Bakanlar Kurulu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yarın saat 11.00'de, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Bakanlar Kurulu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından dördüncü kez Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek.

YENİ GÖREVLERİYLE İLK KEZ KATILACAKLAR

Yarın gerçekleştirilecek Bakanlar Kurulu Toplantısı'na Süleyman Soylu İçişleri Bakanı olarak, Mehmet Müezzinoğlu da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak ilk kez katılacak. Süleyman Soylu'nun yerine geldiği eski İçişleri Bakanı Efkan Ala ise yarın düzenlenecek Bakanlar Kurulu toplantısına katılmayacak.

FIRAT KALKANI HAREKATI MASADA OLACAK

Beştepe'de yapılacak toplantıda gündem Cerablus operasyonu ve terör olayları olması bekleniyor. Askerin Suriye'nin Çobanbey ilçesine girmesiyle iki koldan devam eden Fırat Kalkanı harekatı masada olacak. Ayrıca terör saldırıları, bölgede devam eden operasyonlar ve bundan sonrasında yapılacaklara ilişkin değerlendirme yapılacak.

YENİ KHK HAZIRLIKLARI ERDOĞAN BAŞKANLIĞINDA DEĞERLENDİRİLECEK

FETÖ ile mücadelede yapılanlar ve yeni kanun hükmünde kararname hazırlıkları da Erdoğan başkanlığında değerlendirilecek.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın da katılmasının beklendiği toplantıda Süleyman Soylu ilk kez İçişleri Bakanı olarak sunum yapacak.

Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın G20 zirvesindeki temaslarına ilişkin bilgi vermesi de bekleniyor.

G-20'DE ERDOĞAN İLGİ ODAĞI OLDU

G - 20 Liderler Zirvesine katılmak için Çin'de bulunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan zirveye damgasını vurmaya devam ediyor. Özellikle hem geçen sene hem de bu sene G - 20 Liderler Zirvesi'nde verdiği pozlar çok konuşulan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çinli vatandaşlar tarafından ilgi odağı olması da dikkatlerden kaşçmadı.

ZİRVENİN İLGİ ODAĞI OLDU

Çinli vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görüntüleyebilmek için birbirini ezdi. G20 Zirvesi için Çin'de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, zirvenin en çok ilgi duyulan ismi oldu.

Yorumlar