Bahçeli'nin Millet İttifakı'a kendine has eleştirisi dikkat çekti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri için ilk mitingini "Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türk'ün Bayrağına" sloganıyla Samsun'da düzenledi.

Samsun'da Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türk'ün Bayrağına mitinginde konuşan Devlet Bahçeli, kendine has üslubuyla Millet İttfakı'nı hedef aldı.

"OLSA İLE BULSAYI EKMİŞLER, YEL İLE YUF BİTMİŞ"

Türk düşmanlarının el ele verip aynı hizaya girdiğini ifade eden Bahçeli, "Türkiye'ye diş bileyen çevrelerle aynı havzada buluşup, beraberce cephe alıyorlar. CHP, İP, HDP, PKK, FETÖ toplanmışlar, hep aynı kirli söylemi tekrarlıyorlar. Bunların birbirinden farkı yoktur. Bunlarda hayır yoktur. Gelecek yoktur asla umut yoktur.

Biz 'Cumhur İttifakı' diyoruz; yıkım koalisyonu Cumhuriyetin altını dinamitlemekle uğraşıyor. Biz 'bağımsızlık' diyoruz; zillet ittifakı bağımlılığa ve tutsaklığa hizmet ediyor.

Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tura kalacağını söylüyorlar. TBMM'de çoğunluğu kazanacaklarını ileri sürüyorlar. Eski sisteme geri döneceklerini iddia ediyorlar. Atalarımız ne güzel de ifade etmiş; 'Olsa ile bulsayı ekmişler, yel ile yuf bitmiş'. Yoktan da yonga çıkmazmış.

Yorumlar