Bağcılar Aday Adayı Cavit ÇAKIR

31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler yaklaştıkça heyecan artıyor. Aday adaylığı başvuru sürecinin bitmesiyle birlikte seçim çalışmaları tüm hızıyla başladı.

 Çünkü Bağcılar’ın hayatımda ayrı bir yeri ve değeri var: İşimi Bağcılar’da buldum, eşimi Bağcılar’da tanıdım, yuvamı Bağcılar’da kurdum ve Bağcılarlı oldum. Bu nedenle Bağcılar’a ve Bağcılar’da yaşayan insanlarımıza daha çok fayda sunmak için 31 Mart yerel seçimlerinde partimizin hizmetinde “biz de varız” diyorum. Şehrime hizmet etmek istiyor, bilgi ve tecrübeme de güveniyorum.

Şayet teşkilatımız uygun görür, parti genel merkezimiz de tensip ederse şahsımdan ziyade Bağcılar’da partimizin belediye başkanlığını kazanması ve her gönülde “tek vatan- tek millet- tek bayrak- tek devlet” aşkının uyanması ve arzusunun yanması için;

Peygamber Efendimizden öğrendiğimiz feraset ve siyaset,

Hz. Ebubekir Efendimizden öğrendiğimiz samimiyet ve sadakat,

Hz. Ömer Efendimizden öğrendiğimiz ciddiyet ve adalet,

Hz. Osman Efendimizden öğrendiğimiz hilm ve asalet, 

Hz. Ali Efendimizden öğrendiğimiz ilim ve cesaret,

Ecdadımızdan öğrendiğimiz azim ve gayret,

İ’layı Kelimetullah mücadelesiyle yoğrulan muhteşem medeniyetle Bağcılar’da çalmadık kapı, uğramadık hane bırakmayacak, bütün gönüllere tek tek dokunacağız.  

Bağcılar’da bu zamana kadar doğru yapılan ne varsa hepsini devam ettirecek,

Yapılmayan veya yapılamayan ne varsa yapmak için üstün gayret sarf edecek,

Yanlış ve yanlı yapılan ne varsa düzeltmek için çalışacağız.

Bağcılar bizimle yarınlara daha huzurlu başlayacak, daha güvenle bakacak ve her yönüyle örnek bir ilçe olacak. Halkımızla el ele, gönül gönüle vererek yarınlarımızı hep birlikte güzelleştireceğiz.

Biliyoruz ki Bağcılar, değişimin ve dönüşümün başlangıç noktasıdır. Türkiye için İstanbul ne kadar kıymetli ise, İstanbul için de Bağcılar o kadar kıymetlidir.  

CAVİT ÇAKIR  KİMDİR ?

HEFİAD Genel Başkanı Bilinç Yön. Kur. Başkanı Yönetim Danışmanı ve Şair – Yazar 

1973 Aybastı (ORDU) doğumludur. Ardıç İlkokulu, Aybastı İmam Hatip Lisesi, Gazi Üniversitesi Pazarlama ve Anadolu Üniversitesi İşletme mezunudur. 1998 yılından bu yana kişisel & kurumsal eğitim ve danışmanlık alanında hizmet vermektedir.

TÜMSİAD (Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği) Genel Sekreterlik görevinden ayrılarak 2008 Nisan ayında Bilinç Eğitim Danışmanlık firmasını kurmuş, kişisel ve kurumsal eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunmaya başlamıştır. Şu an Bilinç Eğitim Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanlığı, Birevim Yönetim Kurulu Üyeliği ile beraber, helal finansın hayatımızdaki önemine dikkat çekmek amacıyla kurduğu Helal Finans Araştırmaları Derneğinin (HEFİAD) Genel Başkanlığı görevini yürütmektedir.

20 yıllık iş hayatında birçok kuruma, kuruluşa ve kişiye danışmanlık hizmeti vermiş ve kısa sürede olumlu gelişmelerini, hedeflerine kolay ulaşmalarını sağlamıştır.

Verdiği eğitimlerle birçok üst düzey yöneticinin gelişimine, yönetici adaylarının profesyonel yönetici olarak yetişmelerine vesile olmuştur. Verdiği eğitimler, seminerler, konferanslar, radyo ve tv programlarıyla milyonlarca insana ulaşmış, onların gönüllerine dokunmayı başarmıştır.

Önceliği her zaman “insana insanca hizmet etmek” olmuş, gençlerimiz başta olmak üzere insanlarımızın değerlerini koruyarak girişimci ruhunu ortaya çıkarmak, iş hayatına hazırlamak, ahlak ve kariyer dengesini sağlamak için yeni yöntemler ve sistemler geliştirip uygulamış, verimli, kalıcı ve başarılı sonuçlar almıştır.  Yaptığı çalışmaları, AGAH (Ahlakî Güzelliği Artırma Hareketi) ile Türkiye geneline yaymaya devam etmektedir.

Aktif iş hayatıyla beraber sürekli sosyo-kültürel alanda birbirinden güzel çalışmalara, faaliyetlere de imza atmış, sosyal sorumluluk projeleri üretip gerçekleştirmiştir. Bunlardan biri, Sayın Cumhurbaşkanımızın da önemle üzerinde durduğu “dumansız hava sahası” çağrısına destek olma niyetiyle hazırladığı, “Sigaranın İntikamı” adlı tiyatro gösterisi projesidir. Senaryosunu yazdığı, kostüm ve dekorunu hazırladığı bu projeyle, yüzlerce insanın sigarayı bırakmasına vesile olmuştur.

“Muhammedi Hayat” projesi ile hayatın her alanında Peygamberimizin Sünnetine uygun bir yaşam geliştirme adına ciddi çalışmalar yapmıştır, yapmaktadır.

Ayrıca milli- medeni ve manevi güzellikleri arttırma adına “Vatana Dair” projesiyle insanlarımızın vatan sevgisini zirvede yaşamalarına destek olmuştur, olmaktadır.

Yine gençlerimizin tarihiyle barışması ve ecdadıyla yakından tanışması adına “Benim Adım AGAH: O Genci Arıyorum” projesiyle geçmişimizle kuvvetli bağların kurulmasına yardımcı olmuştur.

Değer üretmeyi, gönüllere dokunmayı, insanlara faydalı olmayı sevmenin bir nişanesi olarak, Peygamber Efendimizin “İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır” düsturundan hareketle insana faydanın olduğu bütün güzel faaliyetlerin içinde yer almış, almaya da devam etmektedir.

“O’nu Bilmek, Kimlik Arayışı, Ben Pişmanım, Rabia’nın Üçüzü, Sokak Ali’si, Sınav Manyağı” isimli yayınlanmış 6 adet kitabı bulunmaktadır. Yeni basılacak 10 adet yeni kitabının son düzenlemelerini yapmaktadır.

Evli ve Muhammed Ali, Ömer Faruk, Hayrunnisa isimli 3 çocuk babasıdır. 

Saygılarımla… 

Cavit ÇAKIR

Bağcılar Belediye Başkanı Aday Adayı

0507 219 19 19

Yorumlar