Yasmin Erbil Babası Mali'yi en sonunda çıldırtacak

Sosyal medyanın adeta fenomeni Yasmin Erbil, babasının devamlı olarak sözünden çıkan ve paylaştığı fotoğrafları ile de devamlı gündemde olması ile tanınıyor

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, babasının tüm yasaklarına rağmen sosyal medya da devamlı olarak gündemde kalmayı başarıyor. İnstagram'da paylaştığı fotoğraflar, on binlerce kişi tarafından beğenilirken, güzelliği de adeta mankenlere taş çıkarıyor. Son olarak paylaştığı fotoğraflar sonrasında babasından uyarı alan Erbil kızı, gençliğinde verdiği cesaretle söz dinlemeyip, birbirinden cesur pozlar paylaşmaya devam ediyor. Magazin gündemine zaman zaman oturan güzelin takipçi sayısı da 80 bine ulaşmış durumda. 

YASMİN ERBİL BABASININ SÖZÜNDEN ÇIKTI

Birbirinden cesur ve güzel ve cesur pozları akabinde en son olarak babasının sert itirazlarına maruz kaldığı iddialarının ortaya atılmasından kısa bir süre geçmişken, Yasmin Erbil'in son verdiği poz da Mali'yi çok rahatsız edecek türden. Geçtiğimiz senelerde sevgilisinin dudağından öperken ki halini sosyal medyaya sunan genç kız, çok büyük tepkiler toplamıştı. Babasından uyarı aldığı iddiaları sonrasında da fotoğraf hemen kalkmıştı. Aradan kısa bir süre geçtikten sonra da iç çamaşırlı hali sosyal medyayı adeta sarsmıştı. Yaz aylarında da birbirinden güzel bikinili pozlar veren Erbil, 'filtreye gerek yok' notuyla takipçileriyle paylaşmıştı. 

18 YAŞ BÜYÜK 

Yaz mevisiminin başlangıcında kendsinden 18 yaş büyük Ali Aksöz ile bir gece mekanında görüntülenen Erbil kızın auyarı da sert olmuştu. 

YASMİN ERBİL'MİŞ

Ali Aksöz ertesi sabah basında Yasmin ile cep telefonu ile çekilmiş fotoğraflarını gördü. Arkadaşlarını arayıp şunları söyledi: 'Şoktayım! O kız kim çıktı biliyor musunuz? Meğer Mehmet Ali Erbil'in kızıymış. Bana birşey söylemedi. Ben nerden tanıyayım' Bu arada Mehmet Ali fotoğrafları gördükten sonra kızı Yasmin'e telefon açtı. Daha dikkatli olması gerektiğini söyledi. Anne Nergis Kumbasar da kızının magazin gündeminde yer almasını istemiyor.

YASMİN ERBİL HAYATI

asmin Erbil, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in ikinci evliliğini yaptığı ünlü oyuncu Nergis Kumbasar’dan 2 Aralık 1995 tarihinde, megaşehir İstanbul’da dünyaya gelen küçük kızıdır. 1989 yılında dünya evine giren Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar çifti, kızları Yasmin dünyaya geldikten bir yıl sonra yani 1996 yılında yollarını ayırma kararı aldılar.
Yasmin Erbil, Saint Benoit Fransız Kız Lisesi’nde eğitim görmüştür. Yasmin Erbil’in, Mehmet Ali Erbil’in ilk evliliğinden olan Sezin Erbil adında kendinden 13 yaş büyük ablası ve yine Mehmet Ali Erbil’in Tuba Coşkun ile yaptığı son evliliğinden dünyaya gelen Ali Sadi adında kendinden 11 yaş küçük erkek kardeşi vardır.

Yorumlar