Babanın üç aylık bebeğini acımasızca dövdüğü anlar kan dondurdu

Gaziantep’te bir evde kaydedilen videoda, bir babanın kucağındaki 3 aylık bebeğine acımasızca vurduğu görüldü. İzleyenlerin kanını donduran görüntüler sonrası Gaziantep Valiliği'nden açıklama geldi. Valilik, bebeğin tedavi altında olduğunu, şüpheli şahsın ise gözaltına alındığını duyurdu.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde bir evde kaydedilen video tüyler ürpetti. Söz konusu görüntülerde bir babanın 3 aylık bebeğine art arda vurduğu ve bebeğin sürekli ağladığı görüldü.

İşkence anları, anne olduğu iddia edilen kadının odaya girmesiyle son buldu.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA: EMNİYET HAREKETE GEÇTİ

Gaziantep Valiliği, 3 aylık bebeğini döven babanın gözaltına alındığını ve çocuğunun ise hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bazı sosyal medya mecralarında ilimizde çekildiği anlaşılan bir babanın bebeğini darp ettiğine dair görüntüler yer almaktadır.

29.11.2021 tarihinde emniyet güçlerimize bildirilen bir bebeğin darp neticesinde yaralandığı olayla ilgili alınan ifadelerde Y.G. isimli şahsın C. G. isimli bebeğini darp ettiğine dair kamera kayıtları bulunduğu anlaşılmıştır.

BEBEĞİN DOKTOR RAPORU ÇIKTI

Hastaneye getirilen bebek C.G’nin doktor raporunda kafasında travmaya bağlı yaralanma olduğu bildirilmiş, hastanede tedavisine başlanmıştır.

ŞAHIS GÖZALTINDA

Olayın şüphelisi Y. G. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış ve adli süreç başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yorumlar