Poyraz Karayel 64. bölüm fragmanında Ayşegül hesap soruyor!

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Poyraz Karayel yeni bölüm ile sezona hızlı bir giriş yaptı. Yeni bölümde Ayşegül'ün aniden karşısına çıkan Poyraz birçok dengeyi de değiştirecek.

Geçtiğimiz sezon finali ile herkesi şok eden Poyraz Karayel yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Birçok kişinin aklında yer alan Poyraz yaşıyor mu sorusuna da beklenen yanıt geldi. Dizinin bu bölümünde Poyraz'ın ölümünün ardından ayakta kalmaya çalışan Ayşegül onu unutmak için yeni bir hayata adım atmaya çalışır. Çınar Saygıner ile evlenmeye karar veren Ayşegül nikah masasına oturmuştur. İmza attıktan sonra Poyraz'ı gören Ayşegül şok olmuştu ve onun için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Poyraz'ın ardından iki yıl geçmiştir ve Ayşegül acısını dindirmek için farklı bir yol çizmiştir. Ama Poyraz'ı karşısında gören Ayşegül için şimdi herşey yeniden başlamıştır.

POYRAZ KARAYEL 64. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI

Ölümü ile herkesi sarsan Poyraz en çok Ayşegül'ü altüst etmiştir. Mafya lideri Bahri Umman ise çocuklarını ard arda yitirmenin verdiği acısı ile daha katı birisi haline gelmiş ve kararlarını daha keskin bir şekilde almaya başlamıştır. Meltem ise abisinin öldüğüne inanamamaktadır bu davranışı ile hem sağlığını tehdit etmektedir hem de Zülfikarı endişelendirmektedir. Günden güne dibe vuran Ayşegül ise Çınar ile kendini toplamaya çalışmaktadır. Çınar'ın ağabeyi ise kendi işleri için Bahri ve Sadreddin’le ortak olacaktır. Tüm bu olanlar karşısında Çınar'ın annesi ise bir mafya lideri ile dünür olmak istememektedir, bu durumda Ayşegül ile Çınar'ın uğradığı saldırı da etkili olmuştur. Evlenmeye karar veren bu ikiliyi ise sürpriz bir durum beklemektedir. 

DİZİNİN KONUSU

İzleyiciyi ekrana kilitleyen Poyraz Karayel dizisinin konusunda Poyraz, dibi görmüş bir adam olarak anlatılmaktadır. Değer verdiği her şeyi ailesini, mesleğini ve oğlunu kaybetmiş olan Poyraz dertleri ile dalga geçerek hayatta kalmıştır. Çok sevdiği oğlunu kayınpederinden almak için eski amiri olan Mümtaz ona bir teklifte bulunur. Teklifte ise Bahri Umman isimli bir mafyanın yanına girecek ve amirine bununla ilgili bilgi verecektir. Durumunun çaresizliğinden ötürü teklifi kabul eden Poyraz Ayşegül isimli bir kızla tanışır. Başı dertten hiç kurtulmayan Poyraz kendisiyle birlikte Ayşegül'ün de başını belaya sokacaktır. Birbirlerinden hoşlanan bu ikili için ise aşk imkansız gibi görünmektedir. Aynı zamanda Ayşegül mafya lideri Bahri Umman'ın kızıdır ve Poyraz bu durumu Ayşegül'den saklamalıdır.

AYŞEGÜL POYRAZ'A HESAP SORUYOR

Yorumlar