Ayşegül Işık kimdir? Mustafa Sandal ile sevgili mi oldu?

Ayşegül Işık kimdir sorusu çıkan yeni haberlerin ardından merak ediliyor. Peki Ayşegül Işık Mustafa Sandal ile sevgili mi oldu? İşte merak edilen detaylar...

Mustafa Sandal'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı sosyal medya paylaşımı dikkat çekti. Ünlü ismin yanında olan kişinin Ayşegül Işık olduğu iddia edildi. İnsanlar bu gelişmenin ardından Ayşegül Işık kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Merak edilen bir diğer konu ise Mustafa Sandal'ın Ayşegül Işık ile sevgili olup olmadığı oldu. Peki Ayşegül Işık Mustafa Sandal ile sevgili mi? Merak edilen detayları sizin için derledik.

AYŞEGÜL IŞIK KİMDİR?

Mustafa Sandal'ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf merak ediliyor. Sandal'ın yanındaki güzelin Ayşegül Işık olduğu iddia ediliyor. Peki Ayşegül Işık kimdir? İşte cevabı...    

Haziranda Emina Jahovic'le boşanan Mustafa Sandal, geçen günlerde gizemli bir güzelle fotoğrafını Instagram'da paylaşmıştı. Mustafa Sandal'ın paylaşımında yüzünü gizlediği güzelin oyuncu Ceren Hindistan olduğu iddia edilmiş; ancak popçu, "Benim için yeni biten bir evliliğin ardından bu kadar çabuk ciddi bir ilişkiye başlamak zor!" demişti. Magazinci Erol Köse ise geçen ay Göcek'e giden 48 yaşındaki popçunun tatilde yalnız olmadığını iddia etti.

SOSYAL MEDYA HESABINI KAPATTI

Erol Köse, Mustafa Sandal'ın gizemli aşkının Ayşegül Işık adlı genç bir kız olduğunu öne sürdü. İkiliyi Göcek tatilinde aynı gün ve aynı yerden yaptıkları paylaşımlar ele verdi. Ayşegül Işık, gizli aşk ortaya çıkınca panikleyip önce sosyal medya hesabını gizleyip sonra kapattı. Bir dönem Ataköy'deki bir AVM'de manikürcülük yapan daha sonra da ablası ile butik açan Ayşegül Işık'ın sosyal medya hesabını kapatması ise iddiayı doğrular gibi. Ayşegül Işık, popçunun köpeği Lucy ile de fotoğrafını Instagram'da paylaşınca yakayı ele verdi.

HEVESİ KURSAĞINDA KALDI

Ceren Hindistan, fotoğraftaki güzelin kendisi olduğu iddia edilince Musti'den sosyal medyada aşk mesajları aldığını itiraf etmişti. Mustafa Sandal'ın bu paylaşımındaki güzelin Ceren Hindistan olduğu konuşulmuş; ancak popçu, bu iddiayı jet hızıyla yalanlamıştı.

Yorumlar