Avrupa'daki rakiplerimiz kazandı!

Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Atiker Konyaspor’un rakipleri maçlarını kazanırken Osmanlıspor’un rakibi Zurich berabere kaldı.

AjansHaber/ÖZEL

Türkiye’yi Avrupa’da temsil eden takımlarımız yarın ve perşembe günü önemli maçlara çıkacak. Şampiyonlar Ligi’ndeki Beşiktaş, yarın Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev’i konuk edecek. Fenerbahçe Perşembe günü Ülker Stadyumu’nda Feyenoord ile önemli bir maça çıkacak. Atiker Konyaspor, Belçika temsilcisi Gent ile Osmanlıspor da İsviçre temsilcisi Zurich ile oynayacak.

Avrupa’daki rakiplerimiz bu hafta içi oynadıkları maçları kazandı. Dinamo Kiev ile Feyenoord rakiplerini farklı geçerken, Gent son dakikada galip geldi. Osmanlıspor’un rakibi Zurich ise berabere kaldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın Beşiktaş ile karşılaşacak Dinamo Kiev, ligde konuk olduğu Olimpik Donetsk'i farklı yendi.

DINAMO KIEV DEPLASMANDA 4-0 KAZANDI

Ukrayna Premier Lig'in 9. haftasında, Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Dinamo Kiev, Bannikov Stadı'nda Olimpik Donetsk'in konuğu oldu. Dinamo Kiev’in gollerini 9. dakikada Viktor Tsygankov, 27. dakikada penaltıdan Junior Moraes, 59. dakikada Derlis Gonzalez ve 78. dakikada Valeriy Fedorchuk attı. Bu sonuçla Dinamo Kiev, 19 puan ve maç fazlasıyla ligde ikinci sıraya yükseldi.

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil eden Fenerbahçe, Atiker Konyaspor ve Osmanlıspor’un rakipleri de maçlarını kazandı.

FEYENOORD, RODA’YI 5-0 YENDİ

UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda Fenerbahçe’nin rakiplerinden Feyenoord, Hollanda Birinci Futbol Ligi'nin 7. hafta maçında sahasında ağırladığı Roda'yı 5-0 mağlup etti. Rotterdam kentindeki De Kuip Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Feyenoord'un gollerini Nicolai Jörgensen (2), Karim El Ahmadi, Jens Toornstra ve Terence Kongolo attı.

KONYASPOR’UN RAKİBİ GENT 90+5’TE KAZANDI

UEFA Avrupa Ligi’nde H Grubu’nda bulunan Atiker Konyaspor’un rakibi Gent, ligde Sint-Truiden’i 2-1 mağlup etti. Gent’in gollerini eski Başakşehirsporlu Jeremy Perbet ve 90+5.dakikada Rob Schoofs attı. 

ZURICH SON DAKİKADA BULDUĞU GOLLE BERABERE KALDI

UEFA Avrupa Ligi'nde Osmanlıspor'un bulunduğu L Grubu'nda yer alan Zürih, İsviçre İkinci Futbol Ligi'nin (Challenge) 9. haftasında konuk olduğu Aarau ile 90+4. dakikada bulduğu golle 1-1 berabere kaldı.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar