Avengers 4'ün ilk fragmanı rekor kırıyor!

Yenilmezler'in devam filminin ilk fragmanı geçtiğimiz günlerde izleyici ile buluştu.

İstisnasız en sevilen süper kahraman filmi Avengers (Yenilmezler). Marvel Entertainment geçtiğimiz günlerde serinin devam niteliğindeki filmi olan Avengers 4: EndGame'in fragmanını YouTube'da yayınladı.

Bir kaç aydır fragmanın ne zaman geleceği ile ilgili sosyal medyada yer alan çoğu kişi spekülasyonlar yapıp heyecanla tanıtımı bekliyordu. Bu tartışmanın açık ara en büyük kısmını filmin hangi isimde olacağı idi. Russo kardeşler bunu avantaja çevirmeye çalışsa da isim pek beğenilmedi. Yayınlanan fragman iki günde tam tamına 59 milyon izlenme ile YouTube trend listesinin zirvesine oturdu. Geçtiğimiz filmde bütün kahramanların Thanos'a karşı verdiği verdiği amansız mücadele sonunda galibiyetle sonlanmıştı. Şimdi ise Iron Man'i uzayda tek başına sürüklenirken hayatta kalmanın yollarını ararken görüyoruz. Diğer karakterler ve filmin gidişatının nasıl olacağı hakkında gündem yaratılabilecek bilgiler verilmedi. Kısacası filmde bizleri neler bekliyor orası muamma.

Yenilmezler serisinin başarısı takdire şayan çünkü bugüne kadar $1 milyarın üzerinde hasılat yapmış bulunmakta. Sonsuzluk Savaşı'nın yaptığı $2 milyarlık bilet gişesinden bahsetmiyoruz bile. Dünya çapında popülerleşip başarılı yönetmenler kategorisine giren Russo kardeşler (Joe Russo, Anthony Russo) filmi yönetirken senaristliği Christopher Markus ve Stephen McFeely üstleniyor.

Yanıtsız kalan soruların ardından filmin çıkış tarihi 26 Nisan 2019 olarak belirlendi. Oyuncu listesinde ise; Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Don Cheadle, Tom Holland yer alıyor.

 

 

Yorumlar