AUZEF  Güz Dönemi Sınav merkezi ve yerleri tercihleri başladı!  

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi AUZEF’in 2016-2017 güz dönemi sınav merkezi ve yerleri tercih işlemleri başladı. 18 Ekim’de başlayan tercihler 25 Ekim saat 17.00’de bitecek olup, İşlemler internet üzerinden yapılacak.

İstanbul Üniversitesinde uzaktan eğitim gören öğrencilerin büyük bir heyecanla bekledikleri AUZEF sınav merkezleri ve yerleri ile ilgili açıklama İstanbul Üniversitesi tarafından geldi. Açılımı İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi olan AUZEF her yıl binlerce öğrenciye uzaktan eğitim görme imkânı sunuyor.  2016-2017 eğitim yılında da öğrencilere hizmet verecek olan kurum, öğrencilerin güz döneminde girecekleri sınavların sınav merkezi ve yerleri tercih işlemleri sistemini aktif hale getirdi. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi ‘nin resmi web sitesinde yapılan açıklamaya göre 2016 – 2017 güz dönemi sınavlarının fakülte tarafından belirlenen yerlerde gerçekleştirileceği bilgisi verilirken, yapılan açıklamada, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencilerinin en geç 25 Ekim saat 17.00’a kadar sınav merkezi tercih işlemlerini tamamlamalarının gerektiğinin altı çiziliyor. Öğrenciler tercihlerini web sitesi üzerinden kullanıcı adı, şifre ve güvenlik kodu ile panele giriş yaparak gerçekleştirecekler.

TERCİHLER BAŞLADI

İstanbul Üniversitesi bünyesinde uzaktan eğitim görecek olan öğrenciler 2016-2017 yılı güz döneminde girecekleri sınavların yerlerini ve sınav merkezlerini önceden tercih etmeleri gerekiyor.  İstanbul Üniversitesi tarafından belirlenen merkezlerde yapılacak olan sınavlar için sınav merkezi ve yeri için tercihler 25 Ekim mesai bitiminde (17.00) sona erecek olup, öğrenciler sınava girecekleri merkezlerini web sitesi üzerinden seçebilecekler.

"SİSTEM OTOMATİK İSTANBUL SEÇECEK"

Auzef güz dönemi sınav merkezi ve yeri ile ilgili yapılacak tercihler için İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi resmi web sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre  öğrencilerin uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencilerinin  belirtilen süre içerisinde tercihini yapmamaları durumundaki  öğrenciler için sistem otomatik olarak sınav merkezini İstanbul olarak seçeceği belirtilirken, 18 – 25 Ekim tarihleri arasında alınacak tercihlerin sadece 2016 – 2017 güz dönemi ara sınav, bitirme ve telafi sınavlarında geçerli olacağını da açıklandı.

AUZEF SINAV MERKEZİ VE YERİ TERCİHİ YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

AUZEF GÜZ DÖNEMİ SINAV TARİHLERİ

Hafta Ara Sınavlar: 3 – 4 Aralık 2016

Hafta Ara Sınavlar: 26 – 27 Kasım 2016

Hafta Bitirme Sınavları: 24 – 25 Aralık 2016

Hafta Bitirme Sınavları: 7 – 8 Ocak 2017

Hafta Telafi Sınavları: 28 – 29 Ocak 2017

Hafta Telafi Sınavları: 4 – 5 Şubat 2017

SINAV MERKEZLERİ

ADANA

ESKİŞEHİR

MERSİN

ADIYAMAN

GAZİANTEP

MUĞLA

AFYON

HATAY

ORDU

ANKARA

ISPARTA

OSMANİYE

ANTALYA

İZMİR

SAKARYA

AYDIN

İSTANBUL

SAMSUN

BALIKESİR

KAHRAMANMARAŞ

SİVAS

BURSA

KAYSERİ

ŞANLIURFA

ÇANAKKALE

KIRKLARELİ

TEKİRDAĞ

DENİZLİ

KOCAELİ

TOKAT

DİYARBAKIR

KONYA

TRABZON

DÜZCE

KÜTAHYA

VAN

EDİRNE

MALATYA

YALOVA

ELAZIĞ

MANİSA

ZONGULDAK

ERZURUM

MARDİN

Yorumlar