Atilla Taş cezaevinde evlendi! İşte herkesin merak ettiği yeni eşi

Ünlü pop müzik sanatçısı Atilla Taş, feto soruşturması kapsamında tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevinde, daha önce sosyal medya üzerinden tanıştığı Meltem Güler ile evlendi.

Atilla Taş cezaevinde evlendi. 3 Eylül tarihinde FETO soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Atilla Taş'ın eşinin ünlüler kervanından olmadığı Twitter üzerinde tanışmış olduğu bir bayan ile evlendiği açıklandı. 'Ham Çökelek' şarkısı ile ünlenen ünlü sanatçının eşinin 35 yaşındaki Meltem Güler olduğu söylendi. Fethullahçı Terör Örgütünün medya yapılanması arasında olduğu iddia edilen isimler arasında olan 41 yaşındaki tutuklu bulunduğu Silivri ceza infaz kurumuna 35 yaşındaki Meltem Güler ile evlenmek için başvurmuştu. 

TWİTTER AŞKI GERÇEK OLDU

Atilla Taş'ın iki gün önce evlendiği isim Mertem Güler'le sosyall medya adresi Twitter üzerinden tanıştığı taraflarca doğrulanmıştı

FETO BİLEREK YARDIM ETTİ İDDİALARI

FETÖ örgütü içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte, bilerek ve isteyerek örgüte yardım etmek suçu ile yargılanma sürecinin devam ettiği sanatçının, eşine kavuşmak için gün saydığı belirlenirken, eşi Meltem Güler'in de kendisini savunan twitler attığı gözlerden kaçmadı. 

 

MOLA VERDİĞİ TESİSTE GÖZALTINA ALINMIŞTI

Bursa Gemlik'te dinlenmede olduğu tesiste apar topar yakalanan Atilla Taş, emniyete götürüldükte sonra gece 04.00 sularında İstanbul'a getirilmişti. FETO kapsamında kapatılan Meydan Gazetesi'nde köşe yazılarının bulunduğu ünlü sanatçı, haklarında yakalama kararı çıkartılan 35 kişi arasında yer alıyordu. 

FETO'NUN MEDYA YAPILANMASI ÜYESİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili İsmail Uçar ile Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Murat Çağlak tarafından hakkında yakalama kararı çıkartılan 35 kişinin arasında çok sayıda gazeteci ve akademisyenin de bulunduğu açıklanmıştı. 

AYNI OPERASYONDA GÖZALTINA ALINANLAR

Atlla Taş ile birlikte gözaltına alınan isimler de o dönemde açıklanmıştı. Nurullah Öztürk, Rasih Yılmaz, Murat Aksoy, Abdullah Alparslan Akkuş, Dinçer Gökçe, İskender Yunus Tiryaki, Levent Arap, Ömer Şahin ve Ayhan Şimşek'i gözaltına alınmıştı.

Yorumlar