Atatürk Parkı için isim oylamasına CHP katılmadı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde belediye meclis toplantısında bir parkın isminin “Atatürk Parkı” olarak değiştirilmesine AK Parti, MHP ve Bağımsız...

Bursa Mudanya'da,  gerçekleştirilen belediye meclis toplantısında görüşülen bir parkın isminin “Atatürk Parkı” olarak değiştirilmesi kararına AK Parti, MHP ve Bağımsız meclis üyeleri “olur” yönünde oy kullanırken CHP’li üyeler oylamaya katılması.

Mudanya Belediyesi'ndeki meclis toplantısında; belediyenin yaptığı Ata Park’ının isminin Atatürk Parkı olarak yenilenmesi üzerine görüşülen önerge için oylama yapıldı. AK Parti, MHP ve Bağımsız meclis üyeleri gruplarınca ortak olarak sunulan önergeyi Başkan Hayri Türkyılmaz, geri çekeceğini söyledi, fakat bu işlemin yasal olmadığı söylendiğinde  komisyona geri çekmek için oylama sundu.

AK Parti, MHP ve Bağımsız meclis üyeleri oyları sayesinde teklif reddedildi ve parkın ismi Atatürk Parkı şeklinde Türkyılmaz tarafından onaylanmak zorunda kaldı. Atatürk Parkı olarak değiştirilmesi istenile Ata Park’ının oylamasına CHP’li meclis üyeleri katılmadı. 

Yorumlar