Nurgül ve Özcan'ın İkinci Şans filmi fragmanı ile seyirci karşısına çıktı

Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay unutulmaz dizileri Asmalı Konak'tan sonra İkinci Şans filmi ile sinema da bir araya geliyor. İkinci Şans fragmanı ve konusu ile şimdiden hayranlarının ilgisini gördü.

Ekranların unutulmaz çiftlerinden biri olan Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay bu kez İkinci Şans filmi için bir araya geldi. Merakla beklenen filmde matematik öğretmeni olan Yasemin ve et restoranı sahibi Cemal'in birbirlerine zıt olmalarına rağmen yaşadıkları tutkulu bağ anlatılmaktadır. İkinci Şans filmi fragmanı yayınlandıktan sonra Youtube'da en çok tıklananlar arasında yer aldı. 2002-2003 yılları arasında Atv'de yayınlanan Asmalı Konak ile bir döneme damgasını vuran ikili dizinin ardından Asmalı Konak Hayat ile beyazperde de yer aldı. İkinci Şans 18 Kasım'da vizyondaki yerini alacak.

ÖZCAN VE NURGÜL YENİDEN

Asmalı Konak Hayat isimli sinema filminden sonra başka bir projede birlikte yer almayan Özcan ve Nurgül ikilisi bu kez İkinci Şans filmi için bir araya geldi. En beğenilen çiftlerden biri olarak Asmalı Konak'ın uzun yıllar konuşulmasını sağlayan ikilinin yeni filminin fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmenliğini ise Özcan Deniz'in yaptığı film de Özcan Deniz Cemal karakterine Nurgül Yeşilçay ise Yasemin karakterine hayat verecek. Özcan Deniz film için fragmanda özel bir şarkı da seslendiriyor.

MERAKLA BEKLENİYOR

Merakla beklenen romantik filmler arasında yer alan İkinci Şans fragmanı izleyicilerden beğeni topladı. Hem hayattan hem oğlundan hem de yeni karşılaştığı Yasemin'den ikinci bir şans isteyen Cemal ile yaptığı yanlış evliliğin yaralarından kurtulmaya çalışan Yasemin'in hikayesi herkesi çok etkileyecek. Önceki hayatından aldığı derslerden sonra daha dikkatli adımlar atan Yasemin'in bir de kızı vardır. Birbirine oldukça zıt olan Cemal ve Yasemin'in kavga ile başlayan tanışması ilerleyerek farklı bir boyuta ulaşacaktır.

HÜZÜNLÜ BİR HİKAYE

İkinci Şans konusu ile hüzünlü bir hikayeyi anlatıyor. Filmde geçmişinden kurtulmak isteyen ve gamsız biri olan Cemal ile sert kabukları olan, korumacı ve kırılgan Yasemin'in birbirlerinin geçmişinin derinliklerine inmesi ile birbirlerine ikinci bir şans vermeleri anlatılıyor.

FRAGMAN YAYINLANDI

Yorumlar