Aslı İnandık'ın "Aslı Gibidir" adlı komedi filminden yeni fragman geldi

Aslı İnandık'ın komedi filminden yepyeni fragman! Başarılı oyuncu Aslı İnandık'ın başrolünü taçlandırdığı "Aslı Gibidir" isimli komedi filminin detaylı fragmanı yayınlandı.

Yerli komedi filmi Aslı Gibidir yakın zamanda vizyona girecek. Başrolü üstlenen Aslı İnandık, uzun zamandır çektiği komik videolar ile akıllarımıza kazınmıştı. Kısa süre önce Güldür Güldür Show'un parçası olduğunda ününe ün kattı.

YouTube platformunda paylaşılan yeni fragman çoğu kullanıcının dikkatini çekti. Tanıtımda yayınlanan sahneler ile filmde bizleri renkli görüntüler beklediği aşikâr. Aslı İnandık'ın naif ve bizden biri gibi olması ülke çapında popülerleşmesine olanak sağladı. Tek başına oynadığı çeşitli karakterler ve filmin geleneksel komedi senaryolarının dışında kendine has yapısı ile yeni yıla damga vuracağı kesin.

Aslı Gibidir Film Konusu

Aslı, kendi halinde ailesine bağlı olarak yaşayan genç bir kadındır. Çocukluktan beri tek gâyesi oyuncu olmaktır. Rüyalarını süsleyen bu hayali gerçekleştirmek için elinden geleni yapsa bile ailesi onun oyuncu olmasına son derece karşı çıkar. Hayatının önemli raddesinde Aslı, ailesinin istediği bir bölümü kazanarak Üniversitenin yolunu tutar. Bölümünün ona getirdiği can sıkıntısı ve hayalini gerçekleştirme isteği onu yeniden sınava hazırlanmaya iter ve 2. üniversitesini okumak için oyunculuk bölümünü kazanır. Ailesinin ona destek olmayışı olayları sarpa sarar ve para kazanma yolunun çaresini ararken "Dublörler Kulübü" ile tanışır. Burada hem okul harcını kolayca kazanır hem de oyunculuk yeteneklerini geliştirir/sergiler. Dublörler Kulübü, Aslı'ya bir kaç görev vererek bunları gerçekleştirmesini ister. Görevini layıkıyla yapıp yeni maceralara yelken açan Aslı'nın karşısına aşk fırsatı çıkınca işler değişecektir.

Evren Erdoğan, Ayşe Balıbey, Bener Karaçor'un senaristliğini yaptığı, Ali Yorgancıoğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği ve boşrollerini Aslı İnandık, Toygan Avanoğlu, Ahmet Olgun Sünear, Tuna Organ, Nazlı Tosunoğlu, Ayten Uncuoğlu, Tuğçe Karabayır ve Aslı Turanlı'nın paylaştığı Aslı Gibidir 25 Ocak 2019'da vizyona girecek.

Yorumlar