Asla Vazgeçmem Ekim’de final yapıyor!

Show TV’nin iki sezondur büyük bir ilgiyle izlenen Asla Vazgeçmem final yapıyor. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut tarafından yapılan açıklamaya göre dizi 59. Bölümde yapılacak muhteşem bir finale sona eriyor.

Asla Vazgeçmem izleyicilerine kötü haber geldi. Dizinin yapımcı şirketi Gold Filmin sahibi Faruk Turgut’un kısa bir süre önce yapmış olduğu açıklamada final yapacağını açıkladı. Turgut; Asla Vazgeçmem dizisinin hikâyesinin bittiğini ve bu nedenle de zorlamaya gerek olmadığını dizinin zorlanması durumunda hayranlarına karşı hakaret olacağını söyledi. Açıklama sonrasında 22 Eylül Perşembe 3. Yeni sezon ilk bölümüyle ekranlara gelen Asla Vazgeçmem 2 bölüm sonra yani 59. Bölümüyle final yapacak. Faruk Turgut’un yapmış olduğu Resmi Açıklamada “Hayranlarını üzen bu haber sosyal medyada da tepkilere neden oldu. Dizisinin 6 Ekim 2016 da 59. bölümü ile final yapacak. Ve dizinin final çekimleri çoktan yapıldı.” Dendi.

FİNAL 6 EKİM’DE

Başrollerinde Tolgahan Sayışman ve Amina Gülşen’in rol aldığı Show TV’nin sevilen dizisi Asla Vazgeçmem yapımcısının yapmış olduğu açılamayla 6 Ekim tarihinde sona eriyor. Muhteşem bir finalle 2 bölüm sonra (59. bölüm) ekranlara veda edecek dizininin final yapmasının nedeninin hikâyesinin bitmesi olduğu açıklandı.

"FİNAL ÇEKİMLERİ ÇOKTAN YAPILDI"

Asla Vazgeçmem’in  alınan final kararı ile ilgili yapımcı şirket Gold Film tarafından yapılan Resmi Açıklama: “Hayranlarını üzen bu haber sosyal medyada da tepkilere neden oldu. Dizisinin 6 Ekim 2016 da 59. bölümü ile final yapacak. Ve dizinin final çekimleri çoktan yapıldı.” Şeklinde oldu.

 

YENİ SEZON 57. BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR

Finaline iki bölüm kalan dizinin 22 Eylül perşembe günü yayınlanan sezonu ilk bölümünde; aradan 3 ay geçmiştir.Mert ölmemiş ama sakat kalmıştır. Nur demir parmaklıklar arkasındadır. Yiğit’in kendisini ziyaret edeceği günü beklerken Yiğit'se, kazadan sonra yürüyemeyen oğlu Mert’i İclal’le birlikte fizik tedaviye götürmektedir. Nur’un bu zor zamanlarında tüm kalbiyle yanında olan Fatih artık duygularını saklamak istememektedir. Bu konuda gerekirse Yiğit’i karşısına almaya hazırdır. İclal ve Aytül tüm yaşananları kabullenememiş, Nur'a karşı yürekleri hala soğumamıştır. Aytül, Nur’u hapishaneden sağ çıkartmamayı kafasına koymuştur. Herkes “adalet” gününü beklerken, hak yerini elbet bulacaktır. Diğer yandan doğum yaparken ölümden dönen Elmas'ta bebeğiyle hala hastanededir. Cahit ve Nazan planlarını yapmışlardır. Aslan bebeğin kuvözden çıkacağı günü beklemektedir…

ASLA VAZGEÇMEN SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU

Show TV'nin en fazla izlenen dizilerinden olan  Asla Vazgeçmem'in sezon finalinde heyecan doruğa çıkmıştı. Fatih’in Nur’a olan ilgisini fark eden Fikret, bu durumu kendi lehine kullanarak abisinin elinden kurtulmuştu. En iyi dostunu kaybeden Nur ise bunun üzüntüsünü yaşamıştı. İclal’in Fırat’la görüştüğünü Aytül’den öğrenen Yiğit, hesaplaşmak için Fırat’a gitmiş onu bulamayınca soluğu İclal’in yanında almıştı. Nur, Fikret’in kötü niyetli davranışlarını en sonunda fark etmişti. Her şeyi bitirmek için harekete geçse de artık bunun için çok geçtir. Yaren’in taktikleri sonunda işe yarar. Emin Yağmur’dan iyice uzaklaşır. Yağmur henüz bunun farkında değildir. Cahit’in tüm uyarılarına rağmen Nazan, Elmas’la uğraşmaktan vazgeçmez. Elmas’ı zor bir doğum beklemektedir. Fikret’in gizlice verdiği ilaçlar yüzünden dengesini yitiren Nur ise tüm hayatını değiştirecek büyük bir hata yapar.

Yorumlar