Aşka Yolculuk ne zaman başlayacak? Oyuncuları ve konusu dikkat çekiyor!

Kanal 7'nin yeni Kore dizisi Aşka Yolculuk ne zaman başlayacak sorusu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Aşka Yolculuk dizisi oyuncuları ve konusu ile dikkat çeken diziler arasında yer alıyor.

Kanal 7 efsane Kore dizilerini izleyici karşısına çıkarmaya devam ediyor. Bir süre önce Hint dizilerini Türkçe'ye uyarlayan Kanal 7 şimdi de Kore dizileriyle aynı başarıya koşuyor. Kanal, yaz günlerine Kore dizileriyle renk katacağa benziyor. Projeler arasında Moon Lovers Scarlet adıyla daha önceki yıllarda yayına girmiş Kore dizisi yer alıyordu. Kanal 7 bu diziyi resmen yayınlayacağını resmi sitesinde duyurdu. İnsanlar şimdi Aşka Yolculuk ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arıyor. Tarihi ve fantastik dokusuyla bir dönem dikkatleri üzerine çeken dizi genç bir kızın yaşadıklarını anlatıyor. Aşka Yolculuk konusu ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Aşka Yolculuk en iyi tarih dizileri arasında sayılıyor. Aşka Yolculuk oyuncuları ile ilgili merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

AŞKA YOLCULUK NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yaz günlerini kasıp kavuracak bir Hint dizisi Kanal 7 ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kanal 7 dizilerinden olacak olan diziyle ilgili Aşka Yolculuk ne zaman başlayacak sorusu izleyiciler tarafından yanıt bekliyor. Aşka Yolculuk dizisinin yayın tarihi henüz belli olmadı. Belli olur olmaz duyuracağız.

AŞKA YOLCULUK KONUSU

En iyi tarih dizileri arasında sayılan, fantastik ve dramı da içinde barındıran Moon Lovers Scarlet- Aşka Yolculuk adıyla Kanal 7 ekranlarında…  Günümüz zamanında yaşayan Ha Jin, güneş tutulması sırasında kendini biranda Goryeo Hanedanlığı’nda bulur. Güneş tutulması yaşanırken, gölde boğulmak üzere olan küçük bir çocuğu gören Ha Jin, göle atlar ve onu kurtarır. Ancak gözlerini açtığında başka bir çağda yaşadığını anlar. Kendini Goryeo Hanedanlığında bulan Ha Jin’in etrafında savaşçı bir sürü prens vardır. O da aralarından en sert ve ürkütücü görünen Kral Taejo’nun, dördüncü oğlu Prens Wang So’ya âşık olur. Ne olduğuna anlam veremeyen Ha Jin, hayatta kalmak için kendisine biçilen Hae Soo rolü oynamaya başlar.


Yüzündeki yara izi yüzünden sürekli dışlanan, Wang So’nun hayatı da Hae Soo’yu tanıdıktan sonra değişir. Ailesi ve toplum tarafından görüntüsü yüzünden aşağılanmalara maruz kalan Wang So, Hae Soo sayesinde aşkı tadar. Wang So, prens kardeşlerinin karşısında, taşıdığı yara izi yüzünden bir adım geridedir. Wang So, Hae ile tanışmadan önce herkese korku salan, kimsenin karşısında kolay kolay konuşamadığı sert biridir. Onu yumuşatan ve kendine güven kazandıran kişi Hae Soo olur. Wang So için artık bir yaşama sevinci ve nedeni vardır. Hayata bakışını değiştiren güçlü duygu aşkla tanışan Wang So’nun, kendine güveni gelir. Wang So, ilk ve büyük aşkı Hae Soo’yu korumak uğruna herkese meydan okumak zorundadır.

AŞKA YOLCULUK OYUNCULARI

Oyuncular: Lee Jun-Ki, IU, Kang Ha-Neul, Hong Jong-Hyun , Baekhyun Nam Ju-Hyuk, Ji Soo, Kim Sung-Kyun, Seohyun, Yoon Sun-Woo, Kang Han-Na, Jin Ki-Joo, Ji He-Ra ,Z.Hera,Kim San-Ho, Jo Min-Gi, Sung Dong-Il, Park Ji-Young, Jung Kyung-Soon, Woo Hee-Jin Park Shi-Eun, Choi Byung-Mo, Park Jung-Hak, Kim Jin-Seo

Yorumlar