Komiser Selin Arka Sokaklar'dan gidiyor mu?

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'ın son bölümünde tayini çıkan Selin Komiser ekipten ayrılacak mı? Rıza Baba'nın ekibi kayıp mı veriyor sorusunun cevabı haberimizde.

Türkiye'nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar'ın son iki bölümünde Selin bilmecesi yaşanıyor. Eski müdürü tarafından İzmir'e tayini çıkarılan Selin için ortalık karıştı. Bu tayinde hiçbir insiyatifi olmadığı anlaşılan komiseri geri döndürmek adına Mesut çılgına döndü.

Son sahnesinde yaşanan romantizm sonrasında Selin Komiser İzmir'e m gidecek? sorusu soruluyor. Mesut'un emniyet müdürünü bile karşısına aldığı son bölümde bir komiseri de hastanelik etmesi aslında birçok şeyi açıkladı ama...


Selin Arka Sokaklar'dan ayrılacak mı?

Mesut Selin ile son sahnede bir kez daha konuşma fırsatı buldu. Kendisinden dayak yediğini iddia eden komiser için Mesut'a giden Selin hesap sorar. Mesut da öpücükle karşılık verip 'Gitme' der ama her şey için geçtir. Selin ekipten ayrılacak gibi görülüyor finale göre ama Arka Sokaklar'da pek çok konu son anda değişmişti. Selin de ekipte kalır diye düşünüyoruz.

 

Yorumlar