Arda Turan'ın yeni adresi belli oldu

Şarkıcı Berkay Şahin ile kavgasından sonra gündem olan Arda Turan ile ilgili ortaya bomba gibi bir iddia atıldı. Medipol Başakşehir'in 2.5 milyon TL ceza verdiği Arda Turan'ın yeni adresinin belli olduğu iddia edildi.

Şarkıcı Berkay Şahin ile kavgasından sonra gündem olan Arda Turan ile ilgili ortaya bomba gibi bir iddia atıldı. Medipol Başakşehir'in 2.5 milyon TL ceza verdiği Arda Turan'ın yeni  adresinin belli olduğu iddia edildi.

ŞİMDİLİK KONU KAPATILDI

Tecrübeli futbolcu şarkıcı Berkay ile yaptığı kavgayla gündemdeki sıcaklığını koruyor. Hakkında çeşitli yorumlar yapılan Arda Turan için kulübü Medipol Başakşehir oyuncusuna ağır ceza vererek şimdilik konuyu kapattı.

Arda Turan'ın bundan sonraki adresini ünlü gazeteci ve spor yazarı Atilla Gökçe açıkladı. İşte Gökçe'nin Milliyet'teki o yazısı...

"ONU UÇURUMDAN AŞAĞI ATIP ÖLDÜRMÜŞ OLABİLİRİZ"

"Başakşehir Spor Kulübü, kuruluşundan beri en kritik dönemi yaşıyor. Borçları yok. Kimseyle kavgaları yok. UEFA, Financial Fair Play ilkeleri, CAS, TFF gibi kurumlarla alıp veremediği de yok. Sadece Arda için hiç de hak etmedikleri büyük sıkıntıları var. Pazartesi akşamı yaptıkları olağanüstü yönetim kurulu toplantısından sonra Arda'ya 2,5 milyon TL ceza verdiklerini açıkladılar. Karar ve yaptırım hakları saklı. İsteseler, kiralık filan demeden, PFDK'dan aldığı cezaya dayanarak sözleşmesini feshedebilirlerdi. Bu soruyu Başkan Göksel Gümüşdağ'a sordum: "Böyle bir uygulama yaparsak, onu uçurumdan aşağı atıp öldürmüş olabiliriz" dedi. Sonradan açıkladıkları karar da bu yaptırımın şimdilik uygulanmadığını gösteriyor.

"ÇİN YOLLARI GÖRÜNÜYOR"

Göksel Gümüşdağ sabırsızlıkla yılbaşını bekliyor. Marco Polo gibi... Arda Turan'a da galiba Çin yolları görünüyor.

Yorumlar