Aralık Ayında Netflix'te Yayınlanacak Yapımlar

Ünlü platform Netflix'in Aralık ayında yer verdiği çeşitli kategorilerdeki yapımların listesi kullanıcılara ulaştırıldı.

Netflix bugüne kadar Uluslararası ortamda rekabet içine girmiş ve rakiplerinden kendini özgün içerikler ile soyutlamayı başarabilmiştir. Bu ay ise yeni yayınlanan filmler, diziler ve belgeseller ile yeni yılda bizleri fazlasıyla yeni sürprizler bekliyor. İşte bu ay Netflix'te yer alacak bazı yapımlar;

Dogs of Berlin - 7 Aralık

Almanya Milli Takımı'nın parlayan oyuncusu yarı Türk yarı Alman Orkan Erdem'in öldürülmesi üzerine iki polis neler olduğunu açıklığa kavuşturmak için soruşturmayı başlatır. Fakat bunu başarabilmek için önce ırklar arasında başlayan savaşı dizginlemeleri gerekecektir. İki polisten biri bu davanın sonuçlanmaması için yeraltı bağlantılarını devreye sokacaktır. Dizinin yönetmenliğini Christian Alvart üstlenirken, başrolleri Felix Kramer, Fahri Yardım, Anna Maria Mühe paylaşıyor.

Hakan: Muhafız - 14 Aralık

Netflix'in yapımcılığını üstlendiği ilk Türk dizisi. Rağbet görmesinin ana nedenleri hem ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un yer alması hem de yerli olması. Bu senenin en çok beklenilen diziler arasında yer alan Hakan: Muhafız (The Protector) 14 Aralık'ta yayınlanmaya başlayacak. Monoton hayatını imkânlar dahilinde ilerletmeye çalışan Hakan (Çağatay Ulusoy), bir çarşının çaycılık görevini yapmaktadır. Kaotik ortamın baş gösterdiği İstanbul'da yaşamanın zorluğu onu epik bir senaryonun içerisine sürükler. Bir gün kendisine iletilen bir haber ile şehrin, gizemli güçler tarafından ele geçirileceği haberini alır. Kısa süre sonra ona bahşedilen tılsımlı bir yadigâr ile mistik güçleri eline alır. Artık Hakan'ın yapması gereken tek şey şehrini tehditlerden bertaraf etmektir. Oyuncular arasında Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Ayça Ayşin Turan, Saygın Soysal ve Mehmet Kurtuluş yer almakta.

Roma - 14 Aralık

Siyah beyaz çekimi ile Alfonso Cuarón'un başyapıtı karşımızda. Altın Aslan ve Venedik Film Festivali En İyi Film Ödülü'ne layık görülmüş. 1970'lerde Meksiko'da yaşanan ardı arkası kesilmeyen siyasi kargaşanın ev hayatına ve topluma sıçramasını ele alıyor. Eleştirmenlerden tam not alması filmi daha da cezbedici hale getiriyor. Başrolde Yalitza Aparicio ve Marina de Tavira gibi ünlü isimler mevcut.

Watchmen - 1 Aralık

David Hayter ve Alex Tse'nin senaristliğini yaptığı Zack Snyder'in yönetmen koltuğuna oturduğu çizgi roman uyarlamasından ortaya çıkmıştır. 1985 yılının karanlık zamanlarında paralel Dünya'da volta atan bir grup süper kahramanın süper güçlerini kullanmaları yasaklanmıştır. Bu durum grubun sevilen üyesinin öldürülmesi üzerine değişecektir. Başrollerde Jackie Earle Haley, Patrick Wilson, Carla Gugino.

Kumarbaz - 1 Aralık

2014 yılının yankı uyandıran yapımlarından. Amerika'da öğrenim görevlisi Jim Bennett (Mark Wahlberg) kendi kapasitesini çokca aşan kumar borcunun kurbanı olacaktır. Aklına gelen dahiyane fikri sayesinde borç batağından kurtulmayı hedeflemektedir. Üniversite'de basketbol yıldızı olan bir öğrencisini maçta sayı farkını korumaya ikna ederek şike yapmaya teşvik eder. Jim, bu sayede servetin kapısını aralamaya çalışacaktır. William Monahan'ın kaleminden çıkan filmin yönetmenliğini Rupert Wyatt ypaıyor. Mark Wahlberg, Jessica Lange, John Goodman gibi ünlü oyuncu kadrosuna sahip.

Vanilla Sky - 1 Aralık

Ölen ailesinin ona bıraktığı yüklü miktar para içeren miras ile aile şirketinin başına geçer ve %51 oranla hissedar olur. Karizmasının getirdiği en büyük ödül müthiş bir kadın olacaktır. İkisinin içlerinde barındırdığı aşk çoğu kişiyi kıskandıracak hale gelir. Bir gün elim bir kaza sonucu yüzünün yarısı deforme olur ve tüm itibarını bu kazayla kaybettiğini kendine inandırır. Tom Cruise, Penélope Cruz, Cameron Diaz, Kurt Russell, Jason Lee, Noah Taylor bizlere eşlik edecek. 1997 yılında İspanya'da müthiş bir hayran kitlesi kazanan Abre los ojos (Aç Gözünü) filminden Cameron Crowe tarafından uyarlanmıştır.

Bobby Robson: Bir Menajerden Daha Fazlası - 1 Aralık

Zamanın efsanevi menajeri Bobby Robson'un başarıya tırmanış hikayesi. Mesleğinin getirdiği sorunlar, akıl almaz zekası ile getirdiği çözüm yolları ve menajerlik yaptığı süre zarfında çalıştığı çeşitli takımlarda yaptığı kendini adamışlık Bobby Robson'un hayatını belgesel haline getirmek için yeterli sebepler. Yönetmenler ve eleştirmenlerden tam not alarak trend olmuştur. Yönetmenliğini Gabriel Clarke, Torquil Jones yapıyor.

Sad Hill Mezarlığı - 1 Aralık

1966'da İspanyol OrdusuThe Good the Bad and the Ugly” filmindeki son çekimler için Burgos'da 5000 mezarlı büyük bir mezarlık inşa etti. Çekimden sonra, tüm yer geride bırakıldı ve 49 yıl boyunca, doğa, mezarlığı kendi bünyesine kattı. Ekim 2015'te bir grup film hayranı, kazmaya başlamaya karar verdi ve yerin 7 santimetre aşağısında orijinal döşemeli çember buldular. Aylar boyunca, Avrupa'nın dört bir yanından gelen insanlar yeri ortaya çıkarmak ve yeniden inşa etmek için Sad Hill'e gitti. Sad Hill Unearthed, film tarihindeki en ikonik konumlardan birinin arkasındaki muhteşem hikaye. Hayranların ardındaki hayalleri ve motivasyonları değil, aynı zamanda dinin yerine sanat, müzik ve filmin dönüşümünü araştırıyor.

The Ranch 6.sezon - 7 Aralık

The Ranch, aile çiftliği işletmesine yardımcı olmak için Colorado'ya dönen eski bir profesyonel futbol oyuncusu etrafında dönen bir komedi dizisi. Şov, Garnizon'daki Colorado'daki kurgusal Iron River Çiftliği'nde geçiyor. Bennetts'ın hayatını, iki kardeşin ve onların ciddi, disiplinli çiftlik sahibi babasını, annesinin babasından ayrılmasının ardından yerel bar sahibi olmasını konu alıyor. İşlevsiz bir ailenin tüm detaylarını izleyeceğiz. Şu anda 6. sezonu Netflix'te yayına girdi.

Mogli: Orman Çocuğu - 7 Aralık

Hikaye, Hindistan'ın ormanlarında bir kurt sürüsü tarafından yetiştirilen insan çocuğu Mowgli'nin yetiştirilmesini ele alıyor. Ormanın sert kurallarını öğrenirken, Baloo adındaki bir ayı ve Bagheera adında siyah bir panterin vesayeti altında Mowgli, orman hayvanları tarafından çok sevilmektedir. Ancak Mowgli, insan kökenleri ile yüz yüze geldiğinde ormanda gizlenen büyük tehlikeler onu bulacaktır. Yönetmen Andy Serkis, başroller ise Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch.

 

 

Yorumlar