Angelina Jolie Suriyeli çocuk evlat edinecek

Eski eşi Brad Pitt ile Kamboçya, Vietnam ve Etiyopya'dan evlat edinen ABD'li oyuncu Angelina Jolie'nin şimdi de Suriye'den evlat edinmek istediği öne sürüldü.

Hayırsever çalışmalarıyla bilinen, Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiserliği İyi Niyet Elçisi dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie, evlat edinmesiyle de bir o kadar tanınıyor. Dünyanın en dikkat çekici ilişkisi ve evliliğini Brad Pitt ile gerçekleştiren Jolie'nin bu evlilikten de 3 biyolojik, 3 evlatlık çocuğu var.

RESMİ İŞLEMLER TAMAMLANDIKTAN SONRA DUYURULACAK

Son zamanlarda Jolie'nin Suriye'den bir çocuğu evlat edinmek istediği konuşuluyor. Angelina Jolie'nin resmi işlemleri tamamladıktan sonra durumu basınla paylaşacağı belirtildi.

SURİYE'DEN BİR ÇOCUĞU EVLAT EDİNMEK İSTİYOR

Son olarak basında Angelina Jolie'nin Suriye'den bir çocuğu evlat edinmek istediği konuşulmaya başlandı. Jolie'nin yakın çevresinden bir isim Grazia dergisine "Angie birkaç yıldır yeni bir evlat edinmeyi düşünüyor. Birçok ülkeyi araştırdıktan sonra Suriye'de karar kıldı" açıklamasında bulundu. Angelina Jolie'nin resmi işlemleri tamamladıktan sonra durumu basınla paylaşacağı belirtildi.

Yorumlar