Bana Sevmeyi Anlat 8. son bölüm şok eden yakınlaşma

Bana Sevmeyi Anlat yayınlanan 8. bölümünde yaşananlar, izleyiciyi diziye daha da odaklamış ilen Alper ile Leyla arasındaki yakınlaşma sonrasında şok olmuştyr. Peki ya Bana Sevmeyi Anlat nerede çekilmekte, künyesinde olan isimler kimler?

Cuma Akşamlarının adeta müptelası olunan dizi 'Bana Sevmeyi Anlat' izleyiciyi bu Cuma akşamı da ekranlara kilitlemeyi başardı. 21 Ekim saat 20.00 itibari ile startını alan dizi de adeta şok eden sahneler yaşandı. Kadir Doğulu ve Seda Bakan'ın başrollerini paylaştığı yeni dizi de Alper ile Leyla arasındaki yakınlaşma, seyirciyi adeta şok etti. Ay Yapım imzalı 2016-2017 sezonunun yeni dizisi başladığı ilk günler itibari ile reytinglerde gün gün yükselmeyi başardı. Almanya İstanbul arası yaşanan aşk ta yolları kesişen Alper ve Leyla'nın aşk kokan hikayesi, geçtiğimiz Cuma akşamı FOX TV ekranlarında 8. bölümü ile yerini aldı.

BANA SEVMEYİ ANLAT SON BÖLÜMDE OLANLAR

Alper’in Leyla’yı öpmesiyle taşlar yerinden oynar; artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Alper ve Leyla duygularıyla hesaplaşırken, olan bitenden haberdar olan Canan’ın hesabı başkadır. Haşmet, yaşananlardan habersiz Leyla ile ilgili gelecek planlarına başlar. Engin’in sürpriz bir hamlesi Alper’in Leyla ile ilgili kararı üzerinde etkili olur. Gel gitler yaşayan Alper ve Leyla ise farkında olmadan Canan’ın oyununa dahil olmuşlardır. Leyla’yı İrfan’da gören Haşmet öfkesini zor dizginlemektedir. İrfan ile mecburi bir anlaşma yaparlar. Haşmet’in öfkesi Engin’e sıçrar. Alper için kurtulma şansı Leyla’dır ancak Alper Leyla’nın ismini vermek istememektedir. Bir görüntüyle özgürlüğüne kavuşan Alper için dava esas şimdi başlamıştır. 

DİZİ NEREDE ÇEKİLİYOR

Ekranlarda kısa sürede gönüllerde taht kuran dizi, Almanya'nın Freiburg kentinde başlamış olup, sezob boyunca çekimlerine İstanbul'da devam edilecektir.

PEKİ YA KONUSU

Almanya’dan İstanbul’a kadar uzanan aşk hikayesinde Seda Bakan ile Kadir Doğulu arasında inanılmaz bir aşk hikayesi yaşanacaktır. Dizinin genel konusu ise şöyle; Dost ve Aşkı bildikleri tarafından ihanete uğramış genç bir delikanlı olan Alper… Etrafındaki boş kalabalıkta bebeğinden başkasının yalan olduğu Leyla… Bu ikilinin hayatları bir kaçış planı sırasında kesişir ve bunların dönüm noktası olan Haşmet…

 

OYUNCU KADROSU

Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ, Dolunay Soysert, Kadir Çermik, Mahperi Mertoğlu, Bihter Dinçel, Aslı Orcan, Emir Çubukçu, Cemil Büyükdöğerli, Mine Kılıç, Bahadır Vatanoğlu, Serdar Özer, Gülper Özdemir, İlayda Alişan

Kadir Doğulu (Alper Eren) hangi rolde

Alper 35 yaşında olan Alper restoran işletmecisi olup, Berna ile evli Çiçek adında bir kız çocuğu vardır. Karısının geçirdiği kaza sonrası hayat ona acı tarafını gösterir. Sonradan Leyla ile tanışıp, derin bir aşka yelken açacaklardır.

Seda Bakan (Leyla Aydın) hangi rolde

Gençliği boyunca hep üvey evlat muamelesi gören Leyla yaralı bir kadındır. İnat uğruna evlendiği yanlış kişiden hatta birde çocuk sahibi olmuştur. Fakat hayat mücadelesine oğlu Rüzgar ile elinden geleni yapacaktır.

Mustafa Üstündağ (Haşmet Tuğcu) hangi rolde

İstanbul’lu orta düzey bir ailenin oğlu olan Haşmet okulu bitince iş hayatına atılmıştır ve hızla zirveye yükselmiştir. İlk görüşte aşık olduğu Leyla ile evlenecektir. Karanlık yüzünden hiç sır vermeyecek olan Haşmet bu yüzünü göstermemenin türlü yollarını arar.

Yorumlar