Alparslan Türkeş'in ölümünde FETÖ parmağı!

MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in yakın korumasının ‘FETÖ’ iddiasını oğlu Tuğrul Türkeş yalanlasa da, Türkeş’in ölümündeki sır perdesi aralanmadı.

MHP’nin kurucusu ve ilk genel başkanı Alparslan Türkeş'in korumalarından emekli Başkomiser Tahsin Pehlivanoğlu, Türkeş'in zehirlenerek öldürüldüğünü ve bunu aileden birisinin FETÖ ile işbirliği içinde yaptığını öne sürdü.  Alparslan Türkeş’in ölümündeki FETÖ iddiasını yalanlayan oğlu Tuğrul Türkeş ise, “2016 yılının Ağustos ayında konuşursan, bugüne kadar niye sustun diye sorarlar. Esas suçluları ve suçlarını hafifletiriz bununla. Vahim olan kalkışmayı sulandırırsınız bununla. Bugün bazıları çıkıyorlar böyle bir şeyden bahsediyorlar. Bu mevcut problemi sulandırma girişimidir. Babam rahmetli olduğunda bizler her ihtimali değerlendirdik ve bir şey bulunmadı” dedi.

Alparslan Türkeş’in ölümündeki FETÖ iddiasını AjansHaber’e değerlendiren Emniyet İstihbarat Dairesi Eski Başkanı Bülent Orakoğlu, “Türkiye’de Uğur Mumcu’dan başlayarak Eşref Bitlis Paşa, Özal gibi üst üste cinayetler oldu. 90’lı yıllarda birçok generale suikast yapıldı. 90’lı yıllarda yapılan bu cinayetlerin arkasında FETÖ’nün olabileceğini düşünüyorum. Bu işin üzerine gidilirse birçok cinayet aydınlatılabilir diye düşünüyorum. Bu cinayetlerin yapılış amacı, siyaseti dizayndır. Siyasi cinayetler Türkiye’nin derin yapısı tarafından yapılmıştır” dedi.

Bülent Orakoğlu, Alparslan Türkeş’in ölümündeki FETÖ iddiasını AjansHaber’e değerlendirdi:

MHP’nin kurucusu ve ilk genel başkanı Alparslan Türkeş öldürüldüğü sene ben istihbarat daire başkanıydım. Türkeş ve diğer liderlerin de ölümleri kamuoyunda derin yaralar açtı. Türkeş ile alakalı yakın bir koruması da bir iddiada bulunuyor ve hatta ailesinden birinin de bilgisi olduğunu söylüyor. Bunu FETÖ soruşturmasına bakan ve FETÖ’yle ilgili faili meçhul cinayetleri araştıran savcılar dikkate alacaktır.

“KAZA SÜSÜ VERİLEREK SUİKASTLER YAPILMIŞ OLABİLİR”

Bahsedilen koruma ifadeye çağrılır ve aileden cinayete destek verdiği iddia edilen kişinin kim olduğu öğrenilir. Türkiye’nin kamu vicdanını yaralayan cinayetlerde, devlet büyüklerinin çeşitli zehirlenmeler ve kaza süsü verilmesiyle suikastler yapılmış olabilir. Bunlar çok ciddi anlamda araştırılmalıdır. Türkeş’le alakalı yakın akrabasının işin içinde olduğunun söylenmesi bu cinayetin düğüm noktası olduğunu gösteriyor.

“90’LI YILLARDAKİ SİYASİ CİNAYETLERİN ARKASINDA FETÖ OLABİLİR”

Türkiye’de Uğur Mumcu’dan başlayarak Eşref Bitlis Paşa, Özal gibi üst üste cinayetler oldu. 90’lı yıllarda birçok generale suikast yapıldı. 90’lı yıllarda yapılan bu cinayetlerin arkasında FETÖ’nün olabileceğini düşünüyorum. Bu işin üzerine gidilirse birçok cinayet aydınlatılabilir diye düşünüyorum.

“SİYASİ CİNAYETLER TÜRKİYE’NİN DERİN YAPISI TARAFINDAN YAPILMIŞTIR”

Bu cinayetlerin yapılış amacı, siyaseti dizayndır. Siyasi cinayetler Türkiye’nin derin yapısı tarafından yapılmıştır. FETÖ’nün hangi tarihten itibaren gladyo olduğunu iyi araştırma yapmak gerekiyor. Bu bir fırsattır, Türkiye’nin faili meçhuller ülkesi olarak anılmasının da önüne geçebilir.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar