Almanya'daki bir kadından para istediği iddialarına Kurt'tan cevap

Akalın'ın boşandığı eşi Kurt hakkında bir kadından para istediği iddiaları öne sürülüyordu. Okan Kurt iddialar ile ilgili konuştu.

Akalın'ın boşandığı eşi Kurt hakkında bir kadından para istediği iddiaları öne sürülüyordu. Okan Kurt iddialar ile ilgili konuştu.

Demet Akalın ve Okan Kurt barıştıktan sonra, Kurt ilk kez canlı yayında soruları cevapladı. Muhabir ile ettiği kavgaya dair açıklama yaptı. Katıldığı programda sunucuya sert cevalar verdi. 

Okan Kurt'un açıklaması

Okan Kurt "Güzel bir programa gittik, saçma sapan bir haberle gelip geriyor. Bu muhabir kardeşimle ilgili konuşayım; bu emektar arkadaşlarıma her zaman insan gibi değer veriyorum. Bu Uğur kardeşimle her yerde konuşmuşum, sen gelip tüm sistemimi bozuyorsunuz. Uğur kardeş bana mesaj atıyor; "Abi Bilal abi sana fena kitlendi, geçirecek haberin olsun."
Ben o mesajın üstüne uzaklaş benden diyorum. Sen benim sevgilim misin bana trip atıyorsun? İnanmadığın bir şeyin sorusunu sorma...Ben bu olaydan sonra iki kere aradım onu. Kötü niyetli bir şey yapacaksan söyle ona göre davranalım."

 

Kurt, Almanya'daki bir kadınla mesajlaşıp para istediği öne sürülen haberlerin gerçek olmadığını belirtti. "Ben Demet'i deli gibi seven biriyim'' dedi.

Mesajlaşma ile ilgili açıklamalar

"Ben eşimi hiçbir zaman aldatmadım, ben Allah'a söz verdim. Benim öyle bir isteğim yok zaten. Benim en büyük keyif aldığım dakikalarım evimde geçirdiğim dakikalarım.Bir sabah uyandık; ben biriyle mesajlaşmışım. Bunu konuşmaya gerek bile yok. Buna kimse inanmaz. Bunu kanıtlasınlar. Çamur at izi kalsın. Varsa ellerinde çıkarsınlar bu zamana kadar neden çıkarmadılar."

Okan Kurt Söylemezsem Olmaz programı için "Türk halkını kandıramazlar. Biz yalanı görürüz inanmayız" dedi ve canlı yayında muhabir Uğur Kotan'dan da özür diledi.

Yorumlar