Almanya’da Gomez tartışılıyor!

Beşiktaş’tan ayrılarak Alman ekibi Wolfsburg’a transfer olan Mario Gomez, Almanya’da tartışma konusu oldu.

Beşiktaş’tan ayrılarak Alman ekibi Wolfsburg’a transfer olan Mario Gomez, Almanya’da tartışma konusu oldu.

Beşiktaş’ın şampiyonluğunda önemli rol oynayan ve Türkiye’de sezonu gol kralı olarak tamamlayan Mario Gomez, sezon sonunda ülkedeki terör olaylarını mazaret göstererek siyah beyazlılardan ayrılmıştı. Gomez, Alman takımı Wolfsburg’la anlaşmıştı.

ALMAN BASININDAN MARIO GOMEZ’E ELEŞTİRİ

Mario Gomez Wolfsburg ile çıktığı ikinci maçında da fileleri havalandıramadı. Almanlar yıldız forvetin performansının kötü olduğu ve takıma beklenen katkıyı yapamadığı eleştirisini getirdi.

‘MARİO GOMEZ, WOLFSBURG'UN KAZANMA ŞANSINI GERİ ÇEVİRDİ’

Alman Haber Ajansı (DPA) abonelerine geçtiği haberde ‘Mario Gomez, Wolfsburg'un kazanma şansını geri çevirdi’ başlığını kullandı.

Alman Haber Ajansı (DPA) haberde, ‘Yeni takımıyla ilk golünü atmanın peşinde olan Gomez, birçok fırsattan yararlanamadı’ ifadelerine yer verdi.

‘GOMEZ GALİBİYETİ GERİ ÇEVİRDİ; AMA ÇOK MUTLU’

Mario Gomez’in maç sonunda verdiği röportaj da tartışma konusu oldu. Gomez maç sonu açıklamasında, ‘Gol atamadığım ve takıma yardımcı olamadığım için üzgünüm. Ancak bugün oynadığımız futboldan dolayı çok mutluyum’ dedi. Alman haber siteleri de Gomez’in bu demecine ‘Gomez galibiyeti geri çevirdi; ama çok mutlu’ ifadeleriyle gönderme yaptı.

Alman yıldız Mario Gomez, Hoffenheim karşısında üç net gol pozisyonundan yararlanamadı. Gomez’in ‘Böyle bir şey daha önce yaşamadım’ şeklindeki kendine inanamayan sözleri de yeterli mazeret olarak değerlendirilmedi.

Oyuncu için 7 milyon euro bonservis bedeli ödendiği de haberler de dikkat çeken bir ayrıntı olarak verildi.

Yorumlar