Allah'ı gördüğünü iddia eden Teyfur Erdoğdu kimdir? Kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Allah'ı gördüğünü iddia eden Teyfur Erdoğdu kimdir sorusu insanlar tarafından merakla araştırılıyor. Teyfur Erdoğdu kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor sorularının yanıtı haberimizde.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Pelin Çift ile Gündem Ötesi'nde sunucu Pelin Çift, Prof. Dr. Hülya Tezcan ve Doç. Dr. Teyfur Erdoğdu arasındaki diyalog büyük tepki çekti. Erdoğdu, "Allah'ı görüyorum" şeklinde konuştu. İnsanlar yaşanan bu diyalogların ardından Allah'ı gördüğünü iddia eden Teyfur Erdoğdu kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Teyfur Erdoğdu kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor soruları ile ilgili detayları sizin için derledik. İşte detaylar...

TEYFUR ERDOĞDU KİMDİR?

TRT 1'de yayınlanan Pelin Çift ile Gündem Ötesi programında konuklar Prof. Dr. Hülya Tezcan ve Doç. Dr. Teyfur Erdoğdu ile sunucu Pelin Çift'in arasındaki diyalog tepki gördü. İnsanlar şimdi Teyfur Erdoğdu kimdir sorusuna yanıt arıyor. İşte cevabı...

Doç Dr. Teyfur Erdoğdu, Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık ve İstanbul üniversitesi Kamu Yonetimi'nden mezun oldu. İstanbul üniversitesi'nde Siyaset Bilimi yüksek lisansı ve Hacettepe Üniversitesi’nde Tarih doktorası yaptı. 1993-1999 arası Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde öğretim görevlisi olarak çalıştı.

1999-2000 yıllannda Alman devlet bursu ile 2 sene Otto Friedrich Bamberg üniversitesi’nde (Almanya); 2001 Hazel E. Heughan bursu ile 1 sene Edinburgh Üniversitesi'nde (İskoçya) ve 2000-2006 yıllarında Aix Marseille Üniversitesi'nde (Fransa) misafir olarak akademik ve bilimsel faaliyetlerde bulundu. 2006 yılından bu yana Yıldız Teknik üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmaktadır. Fransızca'dan çevirdiği S çizgi romanı Yapı Kredi Yayınlarından yayımlandı.

Türk devlet yapısı, devlet-toplum ve birey ilişkileri, tarihyazıcılığı, mimarlık ve estetiğe yönelik monografik, etimolojik, alfabetik ve kavramsal çalışmalar yaptı. Tarih ve siyaset bilimine dair birçok bilimsel ve popüler çalışması muhtelif yerlerde yayımlandı.

DOÇ. DR. TEYFUR ERDOĞDU: "ALLAH'I, PEYGAMBERİ GÖRÜYORUM"

"Rüyalarımda Allah'i, Peygamberi ve Kabe'yi görürüm" diyen Doç Dr. Teyfur Erdoğdu'ya diğer konuk Prof. Dr. Hülya Tezcan, "Ne kadar mübarek insansınız" diyor. Programı sunan Pelin Çift ise, "Aaa ne kadar enteresan" diye tepki veriyor. TRT 1'de yayınlanan "Pelin Çift ile Gündem Ötesi" programında geçen bu konuşma sosyal medyada tepki çekti.

Yorumlar