Ali Koç sinirlenerek transfer masasından kalktı!

Fenerbahçe'nin daha önce İstanbul'a getirdiği ve görüşmeler yaptığı Jack Wilshere'de transfere nokta kondu. İngiliz yıldızın transferi olumsuz olarak sona erdi ve defter kapandı.

Fenerbahçe'nin daha önce İstanbul'a getirdiği ve görüşmeler yaptığı Jack Wilshere'de transfere nokta kondu. İngiliz yıldızın transferi olumsuz olarak sona erdi ve defter kapandı.

WİLSHERE İSTANBUL'A GELMİŞTİ

Comolli ve Cocu'nun raporu doğrultusunda eksik bölgeler için belirlenen futbolcularla görüşmeler devam ederken Arsenal'le olan sözleşmesi sona eren ve Londra ekibinden ayrılan Jack Wilshere, İstanbul'a gelmişti. Haziran ayının son günlerinde Londra’dan havalanan ve Wilshere ile kardeşini taşıyan özel uçak ilk olarak Hollanda’nın Rotterdam kendine geçmişti.

WİLSHERE, ALİ KOÇ VE COMOLLİ İLE GÖRÜŞTÜ

Burada Fenerbahçe’ye imza atmak için İstanbul’a gelecek olan Philip Cocu ve yardımcıları kafileye dahil olmuştu. Yaklaşık 4 saat süren yolculuk esnasında Hollandalı teknik adam ile İngiliz yıldız uzun uzun konuşmuştu. Cocu, Fenerbahçe’ye 3 yıllık imza attığı esnada tesisleri gezen Wilshere, sonraki gün ise başkan Ali Koç ve sportif direktör Comolli ile masaya oturmuştu. Taraflar arasındaki görüşmelerin olumlu geçtiği kaydedilirken İngiliz yıldızın adı daha sonra West Ham United'la ciddi şekilde anılmaya başladı.

FİKİR AYRILIĞI ORTAYA ÇIKTI

Hürriyet'in haberine göre İngiliz yıldızın menajerinin yüksek komisyon talebi, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un tepkisine neden oldu ve görüşmelerde fikir ayrılığı ortaya çıktı. Sarı-lacivertliler, bonservisi elinde olan Wilshere için imza parası ve makul bir miktarda menajerlik komisyonu vermeye hazırdı. Fakat söz konusu menajer taleplerini sürekli artırdı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bu duruma çok sinirlendi ve "Ben bu kulübün parasını menajerlere yedirmem" diyerek karşı tarafın şartlarını kabul etmedi. Ali Koç, Jack Wilshere'a "Belirlediğim fiyatı kabul ederseniz uçağım sizi ve ailenizi almaya gelecek" diyerek Londra'daki transfer masasından kalktı.

Yorumlar